e
sv

Mindseye çıkış tarihi, hikaye, oynanış Şimdilik bildiğimiz her şey.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Mindseye çıkış tarihi, hikayesi, oynanışı

Mindseye’nin çıkış tarihi ne zaman, hikayesi ve oynanışı nasıldır diye merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Pek çok kişinin yepyeni ve heyecanlı bir aksiyon oyunu olmasını beklediği Mindseye’ın teaserını gördükten sonra herkes oyunun ne zaman çıkacağını merak ediyor. Mindseye her yerde hâlâ çoğunlukla bir sırdır. Çünkü bu, Rockstar North’un eski başkanı Leslie Benzies’in iddialı hedefinin bir parçası.

Mindseye çıkış tarihi, hikayesi ve oynanış rehberi yazımızda sıra hikayede. Oyunun diğer pek çok bölümünde olduğu gibi Mindseye’nin konusu hakkında da pek fazla kesin detay yok. Teaser’dan açıkça anlaşılan birkaç nokta var. Bunun çok uzak olmayan bir gelecekte gerçekleşeceği açıktır. Ayrıca aksiyon oyunu olduğunu da söyleyebiliriz. Oyunun kurgusunda şirketler birçok sırrın ve en son teknolojilerin saklanmasında önemli bir rol oynuyor.

Mindseye teknolojisinin bir oyun mekaniği olarak kullanılması gibi, daha fazla implant türünün varlığı da belirsizliğini koruyor. Ancak eğer öyleyse, Deus Ex ve Cyberpunk 2077’deki iyileştirmelerin işleyişine benzer bir şey gözlemleyebiliriz.

Mindseye çıkış tarihi, hikayesi, oynanış rehberi yazımızdaki son konumuz oynanış. Mindseye’ın oynanışı hakkında daha da az bilgi mevcut. Build a Rocket Boy stüdyosunun Mindseye’nin bir aksiyon-macera oyunu olduğu yönündeki iddiasından yola çıkarak ve teaserda gösterilenleri dikkate alarak oyunda neler olabileceğine dair bazı bilinçli tahminler yapmak mümkün. Öncelikle karakteri kontrol edebileceğiniz ve araba kullanmak, silahla ateş etmek gibi çeşitli eylemlerde yer alabileceğiniz üçüncü şahıs bir oyundur. Henüz oynanışı görmediğimiz için karakterinizin çevreyle nasıl etkileşime gireceğinden emin değiliz. Ancak oyunun temel aldığı konseptler göz önüne alındığında, çeşitli silahların kullanıldığını görmeyi bekleyebiliriz.

Görünüşe göre ana karakter Mindseye’ı düzgün bir şekilde çalıştıramıyor. Teaser ayrıca robot gibi görünen bir ordunun yanı sıra helikopterlerden düşen askerler ve kahramanı takip eden zırhlı araçları göstererek şirketlerin ne kadar güçlü olduğunu vurguluyor. Leslie Benzie Polygon’la röportajda Hatırlayın Mindseye bölümler halinde yayınlanacağını belirtmişti. Her bölüm farklı bir temaya sahip olacak ve ayrı hikayeler içerecek, ancak hepsi ortak bir anlatıyla birbirine bağlı olacak.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.