e
sv

Microsoft reklam ile çalışan Xbox Game Pass üzerinde çalışıyor olabilir Daha ucuz bir paket gerçekten yolda olabilir mi?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Microsoft, reklam destekli Xbox Game Pass üzerinde çalışıyor olabilir

Microsoft’un yakın zamanda yaptığı iddia edilen bir çalışmanın, reklam destekli bir Xbox Game Pass katmanının potansiyel bir olasılık olduğunu göstermesi mümkündür. Resetera kullanıcısı Almalexia tarafından bu hafta başında yüklenen ve Microsoft’a Xbox Game Pass hakkında sorular soran İspanyolca bir anketten olduğu anlaşılan bir resim (pencereler Central tarafından tespit edildiği gibi). Görünüşe göre anket, bazı kısıtlamalarla birlikte, ayda 3 Euro tutarında daha ucuz bir katman hakkında geri bildirim arıyor. Bunlardan biri, bir oyuna ilk başladığınızda oynamaya başlamadan önce reklamların bulunmasıdır.

Şimdi de söylediğimiz gibi maalesef beklemek zorunda kalacağız. Ancak bu arada beğenebileceğiniz yazılarımıza da göz atmanızı öneririz. Çünkü sitemizde sizi bekleyen birçok rehber yazımız var. Ayrıca daha ucuz bir versiyonla çıkması halinde oyuna yardımcı olacak listelerimiz de var. Örneğin, En iyi oyunlar 2022 Yazımıza mutlaka göz atmanızı öneririz. Bu sayede yeni Xbox Game Pass geldiğinde daha rahat bir seçim yapmanız mümkün olacak.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.