e
sv

Marvel’s Spider-Man 2 söylentisi bir kötü karakter ile ilgili Söylenti, bir sürü detay da veriyor.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

PS5 oyununun test kopyalarını oynadığını iddia eden anonim bir internet kullanıcısı, yeni bir Marvel’s Spider-Man 2 söylentisi ortaya çıktı. Bu seferki Marvel’s Spider-Man 2 söylentisi bir kötü karakter ile ilgili. Muhtemel sızdırıcının yanıtı en önemli bilgi, henüz tanımlanmamış veya doğrulanmamış bir kötü adamdan söz ediyor. Sızıntıyı yapan kişi, ilk kez Peter Parker, the Spectacular Spider-Man #107’de (Ekim 1985) ortaya çıkan bir düşman olan Sin-Eater bildiklerine inandıkları kişinin aslında anlatıları kişi olduğundan emin olmadığını söylüyor. Karakterin en bilinen versiyonu NYPD için çalışan bir seri katil olarak sunulduğu hali. Ancak, karakterin genel bir kötü adam görünümüne sahip olması, onu kesin olarak tanımlamayı zorlaştırıyor.

Ayrıca, En iyi 5 ücretsiz mobil VPN uygulaması rehber yazımızı tavsiye ederiz. Zira, bu yazımızda, şu dönemde lazım olacak uygulamalardan bahsettik. Bu sayede, kolayca erişim sağlamanız mümkün olacaktır. sonra, En iyi 5 ücretsiz PC VPN uygulaması Rehber yazımızı da tavsiye ederiz. Zira, bu yazımızda da, bugünlerde yardımcı olacak uygulamalardan bahsettik. PC üzerinden VPN kullanmak isteyenler için önemli tavsiyeler var. sonra da, Türkiye içerisinde VPN kullanmak yasak mı soruya cevap verdik. Şu günlerde, birçok kişinin zihnindeki kesinlikle önemli bir soru. Biz de, bu sorunlara karşı yanıtlarık ve sizler için anlattık. Umarız ki, her erkeğinin elinde olur. Marvel’s Spider-Man 2 ve kötü karakter söylentisi yazımız bitmeden, 3 tavsiyemiz daha var.

Neyse ki Marvel’s Spider-Man 2 bu yıl içinde PS5’te çıkacak. Eğer bu doğruysa, oyunla ilgili haberler yakında gelecek. PlayStation son zamanlarda daha kısa pazarlama kampanyaları yürütmüş ve kartlarını mümkün olduğunca göğsüne yakın tutmaya çalışmış olsa da, ilk oyunun çok kapsamlı ve kapsamlı bir pazarlama çabası vardı, bu da tarihin geçerli olamayacağını gösteriyor. Marvel’s Spider-Man 2 ve kötü karakter söylentisi bir yana, şimdi başka tavsiyelerimiz var.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.