e
sv

Marvel’s Avengers’a Olan Destek Sona Eriyor: Son Güncelleme Yayınlandı!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Çıkışının üzerinden üç kitapçığı az bir süre geçen Marvel’in Yenilmezleri‘ verilen bir destek sona eriyor. Crystal Dynamics bugün Marvel’s Avengers için bu yılın sonlarına doğru oyundan kaldırılmadan önce oyundan bazı son özellikler ve hata düzeltmeleri ekleyen 2.8 güncellemesini yayınladı.

Kristal Dinamikleri güncellemeyi bir blog yazı aracı duyurdu ve oyunculara destekleri için teşekkür etti. Güncelleme, oyunun bazı son özelliklerine odaklanıyor ve bir dizi yeni hata düzeltmesi içeriyor.

2.8 Güncellemesi ile Oyuna Neler Ekleniyor?

Marvel's Avengers'a Olan Destek Sona Eriyor: Son Güncelleme Yayınlandı!

2.8 güncellemesi, oyunun kozmetik kısıtlamalarını daha erişilebilir hâle getiriyor, Shipments and Hero Challenge Cards sistemlerini oyundan tamamen kaldırıyor ve bunun yerine ödüllerini Marketplace’e koyuyor. Güncelleme ayrıca cihazların oyun içi kredi bakiyelerini otomatik olarak oyun içi kaynaklarıa dönüştürüyor ve Hero’s Catalysts ve Fragment Extractors’ları kazanılan Fragments ve XP üzerinde kalıcı 1,5x çarpana dönüştürüyor.

Ayrıca, 1 Nisan’dan önce en az bir Trophy kazanan oyunculara teşekkür hatırası olarak Iron Man’in Variable Threat Response Battle Suit’i verilecek.

Peki siz desteği kesilmeden Marvel’s Avengers oynamayı planlıyor musunuz veya oynadınız mı? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Yoğun Eleştirilere Tutulan Marvel Oyununun Fişi Çekiliyor
OYUN

Yoğun Eleştirilere Tutulan Marvel Oyununun Fişi Çekiliyor

Yayıncı Square Enix, 2020 yazında pek çok eleştiriyle piyasaya sürülecek olan Marvel’s Avengers’ın performansından yeterince hayal kırıklığına uğradı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.