e
sv

Marvel izleme sırası – Marvel filmlerini hangi sırayla izlemeli? Marvel filmleri ve dizileri ile ilgili bir izleme sırası listesi arıyorsanız, doğru yerdesiniz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Süper kahraman filmlerini izlemesi kesinlikle çok zevkli oluyor. Bu konuda, Marvel ekibinin başarısı da su götürmez bir gerçek. Bu nedenle, Marvel filmlerini izlemek isteyenler de birçok kişi var. Peki, şu anda filmlerden kalksak, hangilerini izlememiz gerekir? Şimdi, sizlere Marvel filmlerinin izleme dizisi ile ilgili bir liste paylaşacağız. Hatta, daha önce cihazlarda olması gereken sıradan bahsedelim. Ardından ise, filmlerin çıkış sonunu göre de sıralayalım. Bu sayede tamamen, zevkinize göre film izlemeniz mümkün olur. Yani, düşünceler gibi izleyin.

Tabii, illa izleme sırasına göre izlemek zorunda da değilsiniz. Şimdi paylaştığımız liste ise, çıkış tarihine göre ayarlı. Yani, izleme sırasını çıkış tarihini göre ayarlamak istiyorsanız, bu listeniz için daha faydalı olacaktır.

Şimdi, hayret izleme dizisi ile ilgili bilgi vermişken, Marvel ekibinden de bahsetmekte fayda var. Yani, Amerikan medya franchise’ı ve sunucu evreni olan Marvel Sinematik Evreni (MCU), Marvel Studios tarafından yapılan bir dizi süper kahraman filminin tamamını inşa edilmiştir. Ayrıca, Marvel Comics tarafından yayınlanan Amerikan çizgi roman karakterlerindeki filmlere ilham kaynağı olmaktadır. Franchise ayrıca kitaplar, kısa filmler, dijital diziler ve televizyon programlarından oluşmaktadır. Paylaşılan evren, gözlemciler çizgi romanlardaki orijinal Marvel Evreni gibi, ilgili olay örgüsü noktaları, ortamlar, oyuncular ve karakterlerin bir araya getirilmesiyle barındırılıyor.

Şimdi paylaştığımız listede ise, diziler yer incelemesi. Ana filmleri izlemek isterseniz, ikinci paylaştığımız listeye bakıp sonra başlamanızda fayda var.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.