e
sv

Mafia 2 Türkçe yama nasıl kurulur? Mafia 2'yi bu sayede daha rahat oynama şansına sahipsiniz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Mafia 2 Türkçe yaması nasıl kurulur?

Mafia 2, Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine sahip, oldukça popüler bir oyundur. Ancak oyunun Türkçe yaması o dönemde Take Two tarafından kaldırılmıştı. Neyse ki Mafia 2’nin Türkçe yamasını internette bulmak mümkün. Bu kılavuzda Mafia 2 Türkçe yamasının nasıl kurulacağı adım adım anlatılmaktadır. Bunu takip ederek oyunun Türkçe metinlerini ve arayüzünü deneyimleyebilirsiniz.

İndirdiğiniz Türkçe yama dosyasını bir klasöre çıkartın. Bu klasör yama dosyalarını içerir.

Ayrıca diğer Türkçe yama rehberi yazılarımıza da göz atmanızı öneririz. Çünkü bu konuyla ilgili birçok makalemiz var. Örneğin, HOI 4 Türkçe yaması ile Hitman 3 Türkçe yaması Rehberlerimiz var. Sonraki, RDR2 ve High On Life Türkçe yaması Rehber yazılarımız da sizleri bekliyor. Daha sonra, Uzak Ağlama 6 ile Far Cry 5 Türkçe yaması Kılavuz kitaplarımız var. Dahası, GTA SA ve GTA 4 Yazılarımız da oldukça faydalı olacaktır. Bunların dışında, Valorant Nişangahı Rehber yazımıza mutlaka göz atmanızı öneririz. Şimdi bol eğlenceli oyunlar!

Bu Türkçe yama dosyası, oyunda kullanılan özel isim ve deyimler dışındaki metinleri Türkçeye çevirmektedir. Oyunda kullanılan silahlar, arabalar, çete isimleri vb. özel isimler orijinal halleriyle bırakılmıştır. Ayrıca yama üzerinde argo ve küfürler de bulunabilmektedir, bu konuda bilgilendirilmeniz önemlidir. Türkçe yama dosyası virüs kontrollü ve güvenlidir. Ancak indirmeden önce dosyayı antivirüs programınızı kullanarak tarayabilirsiniz. Mafia 2’nin Türkçe keyfini çıkarın, iyi oyunlar dileriz!

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.