e
sv

Lies of P çıkış tarihi aralığı belli oldu Çok fazla beklemeyeceğiz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Pinokyo dünyasında yaşayacağınız aksiyon Souls benzeri bir oyun olan Lies of P için nihayet yeni bir çıkış tarihi aralığı verildi. Bilgilere göre, Lies of P bir kullandığı ortaya çıkan en çılgın video oyunlarından biri olabilir. Pinokyo öyküsü Dark Souls dövüşüyle ​​birleştirmek kulağa çılgınca bir fikir gibi gelse de, ilk ortaya çıkışından bu yana Lies of P ile ilgili gördüğümüz her şey harika olabilirdi. Neyse ki, bakımımız göz önümüzde, oyunu oynamak için çok uzun süre beklememiz gerekmeyecek. Zira, yeni bir video ile Lies of P çıkış tarih aralığı belli oldu.

Ayrıca, En iyi 5 ücretsiz mobil VPN uygulaması rehber yazımızı tavsiye ederiz. Zira, bu yazımızda, şu dönemde lazım olacak uygulamalardan bahsettik. Bu sayede, kolayca erişim sağlamanız mümkün olacaktır. sonra, En iyi 5 ücretsiz PC VPN uygulaması Rehber yazımızı da tavsiye ederiz. Zira, bu yazımızda da, bugünlerde yardımcı olacak uygulamalardan bahsettik. PC üzerinden VPN kullanmak isteyenler için önemli tavsiyeler var. sonra da, Türkiye içerisinde VPN kullanmak yasak mı soruya cevap verdik. Şu günlerde, birçok kişinin zihnindeki kesinlikle önemli bir soru. Biz de, bu sorunlara karşı yanıtlarık ve sizler için anlattık. Umarız ki, her erkeğinin elinde olur. Lies of P çıkış tarihi aralığı yazımız bitmeden, 3 tavsiyemiz daha var.

Pinokyo’nun bilinen hikayesinden esinlenen Lies of P, acımasız, karanlık bir Belle Époque dünyasında geçen aksiyon ruhları benzeri bir oyundur. Tüm insanlık, bir zamanlar güzel olan ancak şimdi tarifesiz dehşetlerle dolu bir cehenneme dönüşen şehirde kayboldu. Lies of P gerilim dolu zarif bir dünya, derin bir savaş sistemi ve sürükleyici bir hikaye getiriyor. Pinokyo’ya rehberlik edin ve onun insanı olmak için çıkacağınız amansız yolculuk deneyimleriniz.” şeklinde. Lies of P çıkış tarihi aralığı ile ilgili bilgi verdik. Şimdi, beden tavsiyelerimiz var.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.