e
sv

Layers of Fears çıkış tarihi, oynanış, hikayesi Oyunla ilgili şimdilik bildiğimiz her şey.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bloober Team şu anda en ünlü korku oyunu yaratıcılarından biri. Bu nedenle, Layers of Fears’ın çıkış tarihi korku meraklıları için ilgi çekici. Ünlü Layers of Fear serisi için yeni bir yolu temsil eden bu uygun isimli oyun, dehşeti artıracak, bu yüzden ışıklar açık tutun. Şimdi, ufaktan Layers of Fears çıkış tarihi, oynanış, hikaye ile ilgili bilgi vermeye geçelim.

Konum, şu anda Layers of Fears. Ancak parçaları bu oyun ile ilgili pek bir şey paylaşmadık henüz. Bu nedenle, sizlere direkt olarak benzer şekilde bilgi yazmak yazılarımızdan bahsedelim. Bir kere, Diablo 4 çıkış tarihi, hikaye, oynanış yazımız var. Günümüzün en çok merak ettiğimiz oyunlarından bir tanesi. Kesinlikle bakmanızda fayda olacaktır. Ayrıca, Destiny 2 Season of Defiance çıkış tarihi, hikaye, olaylar yazımız da mevcut. Yaptığınız kesinlikle faydalı olacak bir yazı olduğu fikrindeyiz. Şimdi, Layers of Fears çıkış tarihi, oynanış, hikaye yazımız bitmeden, birkaç tavsiye daha verelim.

Teknik olarak ilk iki oyunun yeniden yapımı olmasına rağmen, Layers of Fears daha uzun bir hikayeye sahiptir. Serinin ilk iki oyununu oynuyorsanız, olay örgüsünün çoğu aynı kalır. Her oyunun bağımsız bir anlatısı var ve ilk oyununuzu başyapıtını bitirmeye çalışan bir sanatçının yerine koyuyor. Layers of Fear 2’de bir gemide bir aktörü oynuyorsunuz ve orada bazı korkunç deneyimler yaşıyorsunuz. Bununla birlikte, bu kez her şey yeni nesil platformlar için Unreal Engine 5’te yeniden yaratıldı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.