e
sv

James Bond Oyunu Hakkında İlk Detaylar Ortaya Çıktı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Suikast ve gizlilik denildiğinde oyun dünyası ilk akla gelen geliştiriciden olan IO Etkileşimlikapsamlı bir James Bond oyunu için kolları sıvadı. Ünlü tetikçi Sonraki geliştiricilerin sonuçları firma, oyun hakkında ilk detayları paylaştı.

İlk defa üç yıl önce duyurulan proje 007 isimli James Bond oyunu, uzun süre kullanılan sessizliğe gömülmüştü. IO Interactive’in ortaklarından Hakan AbrakEurogamer’a James Bond oyunu hakkında bilgi verdi.

James Bond Oyunu Hakkında İlk Detaylar Ortaya Çıktı

James Bond Oyun Dünyasına Taşınıyor

Türk asıllı Danimarkalı olan Hakan Abrakünlü film serisini oyunlaştırma çalışmaları hakkında oldukça heyecanlı olduğunu belirtti.

Abrak, “Her şeyden önce, Bond’un arkasında olan Eon ekibiyle çalışmak son derece hayranlık ve ilham verici. Elbette Bond serisi onlarım koruyucusunda. Bu nedenle James Bond’un ne olduğu konusunda nihai bir anlayış bulmak asıl amacımız. yalnızca bir film karakteri olmayan James Bond’a sahip olmamızın zamanı geldi.” dedi.

James Bond oyunu yapma öğretmenlerinin ilk defa Hitman’i yeniden düzenledikleri 2013 Noellerini kadar uzandıklarını söyleyen Abrak, yalnızca James Bond isminden faydalanmak istemediklerini, kendi başına filmlerin yanında durabilecek bir oyun elde etmek istediklerini söyledi. Abrak’ın bu sözlerinden aynı Hitman serisi gibi oldukça kapsamlı bir James Bond oyununun nereden geldiğini tahmin etmek mümkün.

Hala geliştirilme deneyimleri olduğu öğrenilen Project 007 adlı James Bond süresinin ayrıntıları hakkında başka bilgi paylaşılmadı.

HITMAN Geliştiricileri IO Interactive, Türkiye'de Ofis Açıyor: Nasıl Başvurulur?
OYUN

HITMAN Geliştiricileri IO Interactive, Türkiye’de Ofis Açıyor: Nasıl Başvurulur?

1998 yılında kurulan ve HITMAN serisiyle özdeşleşen oyun geliştirme şirketi IO Interactive, İstanbul’da ofis açıyor. IO Interactive, İstanbul ofisini ofislerini Orta Doğu ve Asya bölgelerindeki potansiyel yeteneklere erişim imkanı sağlamayı hedefliyoruz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.