e
sv

iPhone’lara PlayStation 5 DualSense Desteği Geldi

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple’ın dün akşamları işleme sistemini elinde bulunduran Apple cihazlarına DualSense Edge desteği getirdi. Tüketiciler artık, iPhone’da DualSense Edge ile oyun oynayabilecekler.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, geçtiğimiz akşam iOS 16.4iPadOS 16.4, macOS Ventura 13.3 ve tvOS 16.4 isimli yazılım güncellemelerini Kullanıcılara hizmete sunuldu. Bu, Türkiye’deki iPhone sahiplerine 5G desteği gibi çeşitli yeniliklerle güncelleme şifrelemesi çıktı. Tüm yenilikler arasında dikkat çekici bir husus vardı.

Apple dün akşam yayınlanan güncellemeler ile Sony’nin PlayStation 5 ekosistemi için geliştirdiği DualSense Kenarı için destek veren başladı. Yani kullanıcılar, iPhone, iPad, mac veya Apple TV gibi ürünlerde DualSense Edge kullanabilecekler.

6.500 TL’ye iPhone kumandası!

iphone dualsense kenar desteği geldi

iOS 16.4 ile iPhone’lara DualSense Egde desteğinin gelmesi, bu oyun kolu ile iPhone’larda oyun oynayabileceğiniz anlam yüklüyorum. Peki Sony’nin PlayStation 5 için tasarladığı DualSense Edge, sahiplerine tam olarak neler vadediyor?

Tüm detaylara buradaki Haberimizden alabileceğiniz DualSense Edge, DualSense’in en basit anlatımı ile gelişmiş bir versiyon. Orijinal versiyondan daha fazla buton içeren oyun kolu, bu butonların istenildiği gibi özelleştirebilmek için imkan tanıyor. Tüketicilerin bu oyun koluna sahip olmak için 6.500 TL‘yi gözden geçirmeleri gerekiyor.

İLGİLİ HABER

iOS 16.4 Yayınlandı: İşte Yeni Güncelleme ile iPhone’lara Gelen Özellikler

:
https://www.macrumors.com/2023/03/27/ios-16-4-playstation-5-dualsense-edge/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.