e
sv

iPhone 15 Pro’nun Kamera Sensörü Hakkında Yeni İddia: Daha Az Güç Tüketimiyle Daha İyi Performans Sunacak

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Apple analisti Ming-Chi Kuo, şirketin iPhone 15 Pro modellerindeki kameralar için Sony ile çalışacağını ve daha gelişmiş bir kamera teknolojisi sunacağını duyurdu.

Apple’ın yaklaşık 7 ay sonra piyasaya sürülmesini beklememiz, iPhone ailesinin bir sonraki üyesi olacak olan iPhone 15 serisine ait açıklamalar hızla gelmeye devam ediyor. Neden koruma bu kadar uzun süre olan bir cihazın ayrıntıları bu kadar erken ortaya çıkıyor, onu bilmiyor.

Ortaya çıkan bilgilere göre iPhone 15 Pro segmentinde Sony’nin gelişmiş bir kamera sistemi bulunacak. Gelin detaylarına beraber göz atalım.

iPhone 15 Pro’da Sony’nin ToF sensörü bulunacak, böylece artırılmış gerçeklik ve kamera performansını artıracak

Apple, Sony ile birlikte iPhone 15 Pro modellerindeki LiDAR Yürümeye çalışıyorlar. Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, Sony’nin iPhone 15 Pro modellerinde Uçuş Süresi (ToF) Dikey Boşluklu Yüzeye Yayılan Lazer (VCSEL) teknolojilerini cihaza entegre etmek için Apple’ın daha önce uğraştığı WIN Semiconductors’ın yerini alacağını açıkladı.

Bu yeni teknoloji, iPhone 15 Pro modellerinde kameralar ve potansiyel olarak artırılmış gerçeklik (AR) uygulamalarında önemli görünümlerin önünü açacak. Sony’nin yeni ToF VCSEL teknolojisi, VCSEL ile sürücü IC’yi entegre ediyor, bu da iPhone’un geliştirdiği LiDAR tarayıcının daha iyi ToF performansı sunması ve daha az güç tüketimi anlam yüklüyorum.

İLGİLİ HABER

iPhone 15 Plus’ın Tasarımı Sızdırıldı: USB-C Portu, Kavişli Ekran ve Daha Fazlası

Bu teknoloji Gece Modu, Düşük Işık ve Sinematik Mod için önemli ölçüde fayda sağlayabilir. Siz ne yaşıyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.