e
sv

iPhone 15 Pro, Monitöre Bağlanarak Masaüstü Bilgisayara Dönüştü [Video]

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bir geliştirici, iPhone 15 Pro’yu Apple Studio Display’e bağlayarak Mac bilgisayar olarak kullandı. Apple şu anda bu deneyim için resmi destek sunmuyor. Ancak gelecekte iPhone 15 Pro’yu satın almak için yeni bir neden daha görebiliriz.

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın 12 Eylül’de tanıttığı, iPhone 15 serisi, tüketicilerle buluşmaya başladı. Hal böyle olunca iPhone 15’in lansman sırasında açıklanmayan “gizli” özellikleri de yavaş yavaş paylaşılmaya başlandı. Hatta geçtiğimiz günlerde paylaştığımız bir haberimizde iPhone 15 Pro’nun dev ekran televizyona bağlandığını ve Resident Evil Village oynandığını aktarmıştık. Bahsettiğimiz. iPhone 15 Pro’nun sunduğu deneyim gerçekten çok iyiydi.

Şimdi yine benzer bir gelişmeyle karşınızdayız. “iOS_App_Dev“Kullanıcı adı verilen iPhone 15 Pro” adlı bağımsız bir geliştirici Apple Stüdyo Ekranı‘a bağlandı. Geliştirici, sonsuz X2P adı verilen üçüncü taraf bir uygulamayla çoklu görevi etkinleştirerek iPhone’u bir bilgisayara dönüştürdü. Bazen ekran ile telefon arasında bir boşluk olur. Gecikme olsa da Apple’ın resmi olarak böyle bir destek vermediğini düşünürsek bunun hiç de kötü bir deneyim olmadığını söyleyebiliriz.

İşte iPhone 15 Pro’nun Mac bilgisayar olarak kullanıldığı anlar:

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.