e
sv

iPhone 15 Pro Max Parçalarına Ayrıldı [Video]

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

iFixit, iPhone 15 Pro Max’i parçalarına ayırdı. Araştırma, telefonun fiziksel onarım açısından basit olduğunu ortaya çıkardı. Ancak parça değişimi söz konusu olduğunda bu durum değişmektedir.

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın 12 Eylül’de düzenlediği Wonderlust etkinliğinde tanışma fırsatı bulduk. iPhone 15 Seri yavaş yavaş tüketicilere ulaşmaya başladı. Bu durumda teknoloji odaklı içerik üretenler, cihazlar üzerinde çeşitli testler yapıyor. sınırlarını zorluyorlar. Bu içerikte; Sizlerle paylaştığımız haberlerde iPhone 15 serisi hakkında detaylı bilgilere yer veriyoruz. kamera incelemesi iPhone 15 Pro Max’e yapılan video ve uygulamadan dayanıklılık testleri Zaten transfer ettik.

Şimdi yine benzer bir gelişmeyle karşınızdayız. Dünyanın en tanınmış telefon tamir platformlarından biri iFixit, iPhone 15 Pro Max’i parçalarına ayırdı. Böylece telefonun açıklanmayan bazı özellikleri de gün yüzüne çıktı. Ayrıca iPhone 15 Pro Max bireyler tarafından da kullanılabiliyor. tamir edilebilirlik iFixit’in çalışmasıyla gün yüzüne çıktı.

iPhone 15 Pro Max fiziksel onarım açısından konforludur. Ancak…

iphone 15 pro maksimum

Apple, iPhone 15 Pro Max’in fiziksel onarım açısından basit bir yapıya sahip olmasını sağlamış gibi görünüyor. Bu bağlamda telefonun çerçevesi, ekranı ve arka cam kasası ortada yerleştirilmiş. Bu, ekran veya arka kasa onarımları için büyük bir avantajdır. teknik işçiler, parça değişimi Bunu telefonu parçalamadan yapabilecekler. Fakat…

ALAKALI HABERLER

iPhone 15 Modellerinin Bu Özelliklerini Kimse Konuşmuyor: İşte Buzdağının Görünmeyen Yüzü!

iPhone 15 Pro Max anakart üzerinde çalışacak teknik servis personeli, ekranı çıkardıktan sonra sonrasında harekete geçmesi gerekiyor. Bu biraz riskli çünkü anakart üzerindeki parçalara ulaşmak için ekranın ısıtılması gerekecek. Öyle ki pil değişimi için bile öncelikle ekranın çıkarılması gerekiyor. Ekranın daha pahalı bir parça olduğu kabul edilirse iPhone 15 Pro Max onarımlarının yalnızca uzmanlar tarafından yapılması gerekecek gibi görünüyor. Çünkü ekran veya ekran bağlantı kablosuna Hasar vermek çok daha büyük sorunlara yol açabilir.

iPhone 15 Pro Max'in kökeni

*iPhone 15 Pro Max orijinali.

iFixit, Apple’ın iPhone 15 Pro Max’te Aslanağzı X70 5G Çip kullandığını ortaya çıkardı. iPhone 14 Pro ile karşılaştırıldığında bu çipin yüzde 20’nin üzerinde performans artışı sağladığını söyleyebiliriz. Ayrıca Apple’ın Wonderlust etkinliğinde açıklamadığı pil kapasitesi de telefonun sökülmesiyle ortaya çıktı. Apple’ın en yeni iPhone’unda 4.422 mAh Bir pil var…

iPhone 15 Pro Max’in parçalara ayrıldığına dair video:

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.