e
sv

Huawei Mate 60 RS Ultimate Design’ın Tasarımı, Tanıtımına 1 Gün Kala Ortaya Çıktı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Taksitli olarak gördüğümüz yeni Mate 60 serisi, geçtiğimiz günlerde Pro+ modeliyle karşımıza çıktı. Artık RS Ultimate Design modeline sahibiz.

Karşılaştığı ambargoya rağmen sağlam modelleri birbiri ardına piyasaya sürdü. Huawei; Özellikle bilgisayar, tablet ve telefonlarda oldukça beğeni toplamayı başarıyor. Şirket, geçtiğimiz haftalarda uzun süredir aramızda olan Mate serisinin yeni üyesini tanıttı. Mate 60 Pro+ Sessizce tanıttı.

Artık Mate 60 Pro+ ile aynı aileden geliyor ve 25 Eylül’de tanıtılacak. Mate 60 RS Üstün Tasarım bizim önümüzde. Ertesi gün tanıtılacak modelin tasarımı geçtiğimiz günlerde internette ortaya çıktı. Mate 60 RS Ultimate Design, az önce bahsettiğimiz kardeşinden oldukça farklı görünüyor.

Siyah ve kırmızı renk seçenekleriyle gelecek.

Huawei Mate 60 RS Üstün Tasarım

Digital Chat Station tarafından elde edilen yukarıdaki fotoğraflardan da görebileceğimiz gibi, yeni Üstün Tasarım Model sekizgen bir kamera modülüne ev sahipliği yapıyor. Bunun dışında tasarımda kullanılan malzeme de Mate 60 Pro+’tan oldukça farklı. Hazır bu arada, kamera özellikleri Mate 60 Pro+ ile aynı Mate 60 serisiyle aynı kamera dizilimi olduğunu ve kullandığını belirtmeliyiz.

Huawei Mate 60 RS Üstün Tasarım

Teknik özellikler kısmında cihazın 16 GB RAM ve 1 TB depolama Kendi alanıyla geleceği söyleniyor. Diğer özelliklerin Mate 60 Pro+ ile aynı olması bekleniyor. Bu, bu cihazın Kirin 9000s işlemciye, OLED panelli 6,82 inç ekrana, 5.000 mAh pil kapasitesine ve 48, 48 ve 40 MP’lik üç kameraya sahip olacağını gösteriyor.

Cihazın perakende satış fiyatının 10.000 yuan veya yaklaşık 1.370 $ olması bekleniyor. Bu modelin tüm detaylarını 25 Eylül 2023 tarihinde düzenlenecek amiral gemisi konferansında öğreneceğiz.

ALAKALI HABERLER

Telefon Markalarının Son 5 Modelinin Tasarımları Nasıl Değişti? (Bildiğimiz Gibi Apple…)

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.