e
sv

Hogwarts Legacy’ye DLC Gelecek mi? Geliştirici Ekip Açıkladı!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

özellikle Harry Potter Dünyanın yedisini çılgına döndüren ve çıkışıyla birlikte birkaç gün içinde anlık 1 milyona yakın oyuncuya ulaşan Hogwarts Legacy’nin DLC akıbeti belli oldu.

Hogwarts Mirası geliştirici Çığ Yazılımı‘in şu anda oyun için herhangi bir DLC geliştirme planının olmadığını, yönetmenlik Alan Tew yakın tarihli bir IGN etkinliğinde bir soru-cevap sırasında açıkladı. Bu, oyunun ilerleyen zamanlarında ekstra içeriğe sahip olmayıp, şu anlama gelmese de şu anda olası bir şey.

Tew, “Hogwarts Legacy’yi hayata geçirmek için gerçekten oldukça uğraştık, bu nedenle şu ve DLC için mevcut bir planımız yok.” dedi.

Hogwarts Legacy’ye Bir Süre DLC Gelmeyecek

Hogwarts Legacy'ye DLC Gelecek mi?  Geliştirici Ekip Açıkladı!

Oyun, hata düzeltmeleri ve genel performans ve düzenlemeleri için geçen hafta yayınlanan ilk güncelleme ile lansman sonrası bol miktarda güncelleme alacak gibi görünüyor. PlayStation oyuncuları ayrıca PS4 ve PS5’te mevcut olan Hogsmeade merkezli özel bir macera ile ekstra bir görevde oynayabilecekler.

Yazar JK Rowling‘in trans gecesini gölgeleme yorumlarını kullandığı operasyona rağmen Hogwarts Legacy, oyun resmî olarak yayınlanmadan önce bile hem Twitch hem de Steam’de büyük gece gördü. Avalanche Software’in sahibi olan Warner Bros’un oyunun başarısı gelecekte bir tür DLC ya da yükseklik paketiyle muhafaza edilmesi istemeksi muhtemel.

Peki siz Hogwarts Legacy oynadınız mı? Oyun Doğum Düşüncelerinizi Aşağıdaki Yorumları Paylaşabilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.