e
sv

Hogwarts Legacy’nin Eski Nesil Konsollara Çıkışı Bir Kez Daha Ertelendi

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Çıkışıyla adeta sükse çıkartır Hogwarts Mirası‘nin eski nesil konsollara çıkışı bir kez daha ertelendi.

Yapılan göre Hogwarts Legacy 5 Mayıs‘a kadar PlayStation 4 ve Xbox One‘a gelmeyecek, yani eski bir konsolunuz varsa iki ay daha beklemeniz gerekir. Elbette Warner Bros. Games ve Avalanche Software çıkış tarihinde bir kez daha ertelemezse.

Yapımcı ekip eski birkaç yıl içinde oyun lansmanını birkaç kez ertelemişlerdi ve 10 Şubat’ta tüm konsollar için piyasaya sürmeleri gerekiyordu ancak bundan birkaç ay önce, Hogwarts Legacy’nin Şubat ayında yalnızca PS5, Xbox Series X/S ve PC için satışa sunulacağını, PS4 ve Xbox One’ın ise 4 Nisan’da çıkacağını açıklamışlardı.

Hogwarts Legacy Eski Nesil Sürümü 5 Mayıs’a Ertelendi

Hogwarts Legacy, keşfedebileceğiniz açık bir dünyayı ve kendi adınızı, cinsiyetinizi, sesinizi ve görünümünüzü seçmek için kullanabileceğiniz bir karakter oluşturucuya sahip, Harry Potter Evrende geçen bir aksiyon rol yapma oyunu olarak çıkışını gerçekleştirdi. Çıkışıyla birlikte rekor satışlara imza atan oyun, geçmiş yıl oyunu ödülü sahibi Elden Yüzüğü‘den bile daha başarılı bir çıkış yakaladı.

Geliştiriciler duyurusunda, “tüm platformlarda mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için çok çalıştıklarını” ancak “bunu yapmak için daha fazla zamana ihtiyaç duyduğunu” belirtiyor. Bununla birlikte ne demek açıklama istediklerini ve temel olarak oyunun Şubat ayındaki eski konsollar için piyasaya sürüleceğini duyurduklarında listeleri tekrarlıyorlar. Geliştiriciler Switch hakkında da ekstra bir şeyden bahsetmediler, bu nedenle bu sürümün 25 Temmuz’da piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Hogwarts Legacy'ye DLC Gelecek mi?  Geliştirici Ekip Açıkladı!
OYUN

Hogwarts Legacy’ye DLC Gelecek mi? Geliştirici Ekip Açıkladı!

Özellikle Harry Potter evindeki yedilerini çılgına döndüren ve çıkışıyla birlikte birkaç gün içinde anlık 1 milyona yakın oyuncuya ulaşan Hogwarts Legacy’nin DLC akıbeti belli oldu.

Yeni Harry Potter Filmi Yolunda: Klasik Ekip Geri Dönüyor!
Sinema

Yeni Harry Potter Filmi Yolunda: Klasik Ekip Geri Dönüyor!

Fantastik edebiyatın en güçlü ve popüler parçalarından biri olan Harry Potter, şimdiye kadar pek çok filme ve oyuna ilham kaynağı oldu.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.