e
sv

Hogwarts Legacy inceleme Büyüleyici.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Oyunu baştan sona oynamak gerçekten çok zamanımı aldı. Ancak, sonunda oyunu bitirebildim. Artık gönül rahatlığıyla Hogwarts Legacy inceleme yazısıyla karşınıza çıkayım. Bitireceğim diye gerçekten yırtındım, bir yerden sonra. Çünkü, ana hikayeden çok yan görevlere dalıp gitmişken buldum kendimi çok kez. Bir anda Merlin Trials ve benzeri yan olayları kovalarken aklım başımdan geçerek yola çıkıyor. kendini durdurmalı hareket mi? kesinlikle. Fekat başarabildim mi? Hayır çünkü yolcular süpürgeye ve Thestral’a atlayıp gezmek efsanesi keyifli. Hepsinden bahsedeceğim. Şimdi, heyecanımı bir kenara bırakmak, adım adım oyundan bahsetmek istiyorum.

Savaş sırasında düşmanlarınıza size saldırırken savunma yaptıklarından da bahsetmek istiyorum. Düşmanlar size saldırırken, PC’de olursanız Q kullanarak “bir kalkan oluşturabilirsiniz. Daha sonra ise, doğru bir zamanlama yaptıysanız, muhafaza edilmeye devam edin. Bu sayede, Stupefy büyüsünü kullanıyorsunuz ve düşmanlarınız sersemliyor. Ayrıca, R tuş butonu da Revelio büyüsünü kullanıyorsunuz. Bu da, etrafınızdaki ilgi çekici eşyalar ve yerleri gösteriyor. Bu sayede, sandıkları, sayfaları ve diğer önemli şeyleri görüntüleyin.

Hikayeden özet bir şekilde tasarımımıza göre, asıl mevzuya geçmeliyiz demektir. Kollarımı sıvamam aldığım için Hogwarts Legacy inceleme yazımın kesinlikle zor yönlendirilen kısımları tam olarak burada. Bunun sebebi ise, oyunun çok kapsamlı olması. neredeyse her telden bir şey var. Şimdi, elde edeceğinden hepsinden bahsedeceğim.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.