e
sv

HITMAN Geliştiricileri IO Interactive, Türkiye’de Ofis Açıyor: Nasıl Başvurulur?

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

1998 yılında kurulan ve TETİKÇİ serisiyle özdeşleşen oyun geliştirme şirketi IO Interactive, İstanbul’da ofis açıyor.

IO Etkileşimli, İstanbul ofisini bölmeleri Orta Doğu ve Asya bölgelerindeki potansiyel yeteneklere erişim imkanı sağlamayı hedefliyoruz. Şirket, Türkiye’de 150 kişilik bir istihdama ulaşmayı planlarken, Türkiye ofisi şirketi global çapta genişlettiği yetenek havuzuna dahil olan başlangıç ​​seviyesi, uzman veya lider vasıflarına sahip Oyun Tasarımcıları, Multiplayer Yazılımcıları, C++ Yazılımcıları, Animasyon Sanatçıları, Bölüm Sanatçıları, Bölüm Tasarımcıları, UI Tasarımcıları ve daha pek çok alanda ekip arkadaş arayışında.

HITMAN Geliştiricileri IO Interactive, Türkiye'de Ofis Açıyor: Nasıl Başvurulur?

IO Interactive CEO’su Hakan B.AbrakTürkiye ofisini açmaktan gurur duyduğunu belirtti ve “Türkiye, burada bulunan potansiyel ve genç kitlenin yanı sıra Orta Doğu ve Asya bölgesindeki potansiyel yeteneklere de erişim imkanı sağlayacak. İstemeklerine güveniyoruz. dedi.

IO Interactive, çalışanların memnuniyet konusunda da başarılı olduğunu belirtti. Peakon tarafından yapılandırılmış çalışan memnuniyet anketlerinde dünya standartlarında %5’lik dilimde yer aldıklarını sağlayan Abrak, “Çalışan memnuniyetinden de anlattığı gibi çalışma arkadaşları, IO Interactive’in bir parçası olmaktan çok memnunlar. .” dedi.

IO Interactive İstanbul Ofisine Nasıl Başvurulur?

Hibrit çalışma modeline sahip olan IO Interactive’in İstanbul ofisi, şirketi Orta Doğu ve Asya bölgelerindeki merkez yönetimi olacak. Şirket, oyun geliştirme sektörünü ayrıştırdığını ve özgün projeleriyle öne çıktığını belirtti. IO Interactive, Türkiye’deki oyun geliştiricilerinin daha karmaşık projelerinde çalışmak istemesine güvendiğini ve Türkiye’nin AAA sektörünün gelişeceğine inandığını söyledi.

IO Interactive, İstanbul ofisi aracılığıyla yeni ekip arkadaşı arayışında. Başvurularınızı GÇ İnteraktif LinkedIn hesabı ve web sitesi üzerinden yapabilirsiniz.

Hitman 3 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?
OYUN

Hitman 3 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

Oyun dünyası en ikonik ajansı olan 47, bugüne kadar gördüğümüz en iyi sürüme sahip oldu. Hitman 3 ile birlikte efsanevi bir görselliğe kavuşan Hitman markası artık çok daha gerçekçi görünüyor.

HITMAN Serisinin Yaratıcısından Yeni RPG Oyunu Geliyor
OYUN

HITMAN Serisinin Yaratıcısından Yeni RPG Oyunu Geliyor

Suikast oyunları konusunda janranın lideri olarak görülen HITMAN’in yaratıcısı IO Interactive’in bir sonraki projesi, uzun süredir merakla beklenendu.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.