e
sv

HAVELSAN ve Epic Games’ten Anlaşma: “Malazgirt” Oyunu Geliyor!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

HAVELSAN, askeri teknolojiler üreten bir firma olarak oyun sektörüne adım atmak istiyor. firma, “Malazgirt” Verdikleri savaş FPS oyununu çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor. İşte bu merkez şirketi, Epic Games ile bir iş birliği sağladıklarını ve bu iş birliğini ilerletme oyunlarında Unreal Engine oyun motorunu kullanacaklarını duyurdu.

HAVELSAN Genel Müdürü Mehmet Akif Nacar geçtiğimiz sene IDEF 2023 fuarında yepyeni bir oyun tanıtacağını duyurmuştu. Yeni oyun, askeri deneyimler deneyim kazanmak için oynayacağı bir simülasyon gibi amaç ama aslında öyle değil. Oyun, piyasadaki kullanıcılar için gelecek ve geliştiricisi de HAVELSAN olacak.

Malazgirt adına oyun verdikleri, IDEF fuarına yetiştirilmeye çalışılıyor. Oyunla ilgili yapılan en son açıklama, HAVELSAN Genel Müdürü Mehmet Akif Nacar tarafından yapıldı. Nacar, Malazgirt projesinde ilk etabın bittiğini ve projenin ikinci etabının geçildiğini açıkladı. Ayrıca oyunlarında Unreal Engine oyun motorlarını kullanmalarına ve Epic Games ile bir iş birliği sağladıklarına değindi.

HAVELSAN ve Epic Games Ortaklığında Yeni Bir Oyun Geliştiriliyor

HAVELSAN ve Epic Games'ten Anlaşma: "Malazgirt" Oyunu Geliyor!

Epic Games kullanıcılarında oyun motorunu geliştiricilerin kullanımlarını kendilerine ait bir portal oluşturmayı planlıyor. Bu portal sayesinde birçok şirket, gerçek dışı motor üzerinden aynı anda oyun geliştirebilecek. Ayrıca bu çerçeveler kendi aralarında da oldukça sık şekilde iletişim hâlinde olabilecekler.

HAVELSAN Genel Müdürü Nacar’ın açıklamalarının tamamı şu şekilde:

“Açık kaynakta değerli değerler üreterek lisanslı hale getirebiliyorsunuz. Yani bir oyun motoruyla destekleyerek onların dış dünya özelliklerineyle birlikte gerçek gövde, harp ortamı nasıl bir 3 boyutlu görüntünün yarattığıni ve etkileşiminin nasıl hayal ettiğini, eğitimdeki faydalarını görebiliyorsunuz. oyun şirketlerinin çocukları olduğu, geniş bir ekosistem var, bu arada da artık harcıalem oyunlardan ciddi oyunlara, savaş oyunları gibi alanlara daha fazla yönelerek barındırma yerli-milli platformların oyun içeriklerini da içinde bulundurmak istiyoruz.”

HAVELSAN'ın Yerli Parmak İzi Tanıma Sistemi Kullanıma Hazır
TEKNOLOJİ

HAVELSAN’ın Yerli Parmak İzi Tanıma Sistemi Kullanıma Hazır

Dahili Bakanlık açıklamasına göre HAVELSAN yerli parmak izi tanıma sistemi kullanım geçişi. Yakın çevreyi korumaya hazır olması sistemi sayesinde biyometrik veri güvenliği mümkün.

HAVELSAN Stratejik Noktaları Siber Saldırılardan Koruyacak
YAZILIM

HAVELSAN Stratejik Noktaları Siber Saldırılardan Koruyacak

Dünyanın en çok siber saldırı alan ülkelerinden bir tanesi olan Türkiye, HAVELSAN tarafından geliştirilecek milli siber savunma sistemleri ile stratejik noktalarını koruyacak.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.