e
sv

Hakan Muhafız 2. Sezon inceleme Sizleri bol bol, "Nasıl oluyor bu ya?" sorusu bekliyor.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

İlk sezondaki kol kırma sahnesiyle oldukça önyargılı yaklaşılan ancak o sahnenin dışında efektlerin oldukça zevkli ve iyi kullanıldığı Netflix yapımı Hakan Muhafız, 8 bölümlük ikinci sezonuyla karşımıza çıkıyor. Hakan Guard 2. sezon inceleme yazımda elimden geldiğince tecrübelerimi aktarmaya çalışacağım. İlk sezonun sonunda hatırladığımız gibi dünyadaki tüm ölümsüzler yeniden canlandırılmış ve ana karakterimiz Hakan’ın kız arkadaşı Leyla vurulmuştu. Tahmin edilebileceği gibi 2. sezon bu olaylar etrafında şekilleniyor.

2. sezonda sadıkların tarafında üç yeni yüz görüyoruz. Ancak bu üç yeni yüzün hikaye akışına göre biraz pasif kaldığını ve bu karakterlerin biraz daha aktif kullanılsa çok daha aktif bir ekip ortaya çıkabileceğini düşünüyorum. Öte yandan ölümsüz tarafta Faysal’ın ilk sezon sonunda hayata döndürdüğü 6 ölümsüz var ve her yüzün izlemeyi keyif haline getiren karakteristik özelliklere sahip olduğunu samimiyetle söyleyebilirim.

Dizide gördüğümüz mekanlara gelince, ilk sezonda olduğu gibi sezon boyunca İstanbul manzaralarına sıklıkla yer veriliyor. Ayrıca ölümsüzlerin oldukça gizemli ve esrarengiz bir atmosfere sahip olmaları nedeniyle yerleri, gizli tarikatların yıllık toplantılarını yaptıkları eski tapınakları andırmaktadır.

Öte yandan Rüya Erdem’in hedeflerinin ve hayallerinin biraz daha büyüdüğünü söylemek mümkün. Ana karakterimizin büyük aşkı Leyla’ya gelince, durum biraz karışık. Karakterimiz her ne kadar zor süreçlerden geçse ve zor şartlar altında kalsa da Hakan’a olan aşkından taviz vermiyor. Bu aşktan taviz verilmemesi gerçeği aslında tahmin edilmesi çok da zor olmayan bir durumdur. Ancak durum böyle olsa da tahmin edilmesi biraz zor bir durum var, bunu siz okurlarımıza bırakıyorum.

Gerçek bomba karakter, fragmanda pek dikkatimizi çekmeyen ve yalnızca birkaç kez gösterilen bir yüz. Bu karakterin sezon boyunca hem olumlu hem de olumsuz düşünmenizi sağlayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. İzleyicilerin en çok merak ettiği isim ise hiç şüphesiz Faysal Erdem. Eşi Rüya Erdem’i hayata döndürmek için ne kadar çaba harcadığını, hatta Ayasofya’nın restorasyon ihalesini bile aldığını biliyoruz. Bu psikopat ölümsüzümüz 2. sezonda çok aşık olduğu kişiye olan sadakatini sorgulayacak gibi görünüyor.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.