e
sv

Hacker grubu Stalker 2 geliştiricisini tehdit ediyor Onlarca GB dosyayı paylaşacaklarını söylüyorlar.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Gördüklerine göre hackerlar GSC GameWorld sunucularına girerek onlarca gigabayt STALKER 2 oyun akışı indirdi. ek, bu hacker grubu, Stalker 2 geliştiricisi GSC GameWorld ekibini tehdit gidiyor. Hackerların 15 Mart’ta oyunu tüm olay örgüsünü, çizimlerini, ara sahne açıklamalarını ve diğer bilgileri yayınlamayı planladıkları iddia ediliyor. Tabii, bunu yapmaya karşı çıkmazsa yapacaklar. Hackerlar iddialarını desteklemek için çeşitli görseller paylaştılar. Bu taleplerden ikinci belki de en komiklerden biri. Bu, bir hacker’ın Discord’dan yasağının kaldırılmasını istemesinin görüldüğü ilk örneği.

Ayın 15’ine kadar, şirket politikasında, nerede olurlarsa olsunlar kendi hayranlarının yeterliliğine ve kabulüne yönelik olarak yorumlamaları yanı sıra, ru-yerelleştirmenin çıkışta olması durumunda da en yansıtmayı bir bütün şeklinde geri döndürmeni bekliyoruz.

Drenajın bir parçası olarak farklı bir diğerlerinden oldukça tanıdık yerler ve daha önce göstermiş ve oldukça ilginç kavramlar. Arsa spoilerları gelse de da, aniden GSC Oyun Dünyası bizi duyacak ve doğru cevap verecek – bu durumda, oyunun yayınlanmasına kadar materyalleri saklayacağız.

Bu nedenle GSC Game World’e teklif veriyoruz:

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.