e
sv

Google’ın En Büyük Rakibi Bing, ChatGPT Desteğinden Sonra Günde 100 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Microsoft’un Bing’e ChatGPT desteği eklemesi, arama motorunun popülaritesini ciddi olarak artırdı. Bing artık günlük 100 milyon aktif saldırgan ev barındırıyor.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, son dönemlerin en popüler yapay zeka araçlarından ChatGPT ile ilgili dikkat çekici bir hamle yapmış, şirket arama motoru Bing’e ChatGPT’yi sonuna kadar getirmişti. Kullanıcılar bir zamanlar, Bing ChatGPT’ye üzerinden sorular yöneltebiliyorlar.

Şimdiyse Microsoft’tan açıklama ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Şirket, Bing’in tarihinde ilk kez günlük 100 milyon çalıştırma ulaştığını açıkladı. Bu rakam Google ile kıyaslanamayacak seviyede olsa bile Microsoft için büyük bir rezervasyon.

Microsoft Edge ile ilgili yapılan çalıştırma ve ChatGPT’li Bing, Microsoft’un Google için bir tehdit haline gelmesini sağlayabilir

Microsoft

Microsoft’un yaptığı işletim sistemine göre Chromium tabanlı Kenar, son yedi çeyrektir büyüme bekleniyor. Şirket, yerleşik yeni özelliklern ve Bing ile Edge arasındaki daha iyi hedef, internet tarayıcısının popülaritesini artıracağını düşünüyor.

Ayrıca Microsoft’a göre Bing’in Gösterdiği sonuçlar, elde edilen en yüksek kaliteye ulaşmış durumda. İşte tüm bunlar, Microsoft’un giderek Google ve Google’a ait Chrome’a ​​daha sıkı rakip olmayı engellemeye engel oluyor.

İLGİLİ HABER

Microsoft, ChatGPT Destekli Yeni Bing ve Edge Uygulamalarını iOS ve Android İçin Yayınladı

Bu arada; Microsoft çok yakında bir bomba gibi düşecek açıklamaları yapabilir. Açıklamaya göre 16 Mart‘ta yeni bir etkinlik gerçekleştirecek ve yapay zeka teknolojisiyle ilgili yeni açıklamalar yapılacak. Microsoft’a göre yapay zeka teknolojilerinin geleceği “arama, yanıtlama, konuşma ve içerik oluşturma“nın birleşimi ve söz konusu etkinlikte, şirketin bu doğrultudaki yeni hizmetleri duyacağız gibi görünüyor.

:
https://www.fonearena.com/blog/387601/microsoft-bing-100-million-daily-active-users-ai-chats-10-per-session.html

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.