e
sv

Google Developers Group Konya DevFest22, 3 Aralık Tarihinde Kapılarını Aralıyor

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Her yıl dünya çapında milyonlarca etkinlik düzenleyen Google Developers Group’un yeni etkinliği Konya DevFest22, 3 Aralık tarihinde birbirinden önemli misafirlerla görüşlerini buluşturacak.

Google’ın geliştiricilere yönelik gönüllü topluluğu olan Google Developers Group, 119 ülke ve 736 ekip ile birlikte her yıl güncel Google teknolojisi ve diğer teknolojilerin konuşulduğu, tartışıldığı ve çeşitli konuşmaların yapıldığı etkinlikleri düzenliyor.

Bu yıl yine Konya’da yapılacak DevFest22, yine birbirinin büyük bir sonucuyla gerçekleşecek.

Dünyaca ünlü dosyalarından konuşmalar katılacak

etkinlikte Google‘ın Programlama Departmanı Müdürü Sebastian Trzcinski, Microsoft Azure Teknolojileri İnovasyon Ekibi lideri Daron Yöndem, Türk Telekom Siber Saldırı Tespit ve Karşılık Verme Müdürü Ayşe Selçuk Demirci ve daha pek çok konuğun katımla düzenlenecek olan etkinlik, alanda uzman pek çok şirket yazılımıyla ilgili departmanlarındaki uzmanları vereceklerle buluşturacak.

Etkinlikle konuşmaların yanı sıra workshoplar da olacak. Ayrıca etkinliğe katılan herkes bir sertifika ve bir hediye paketine sahip olmak istediklerini da belirtelim.

tamamen ücretsiz olan ve 3 Aralık Konya Karatay Gençlik Merkezinde düzenlenecek etkinliğe başvuru yapmak için tek yapmanız gerekense burada bulunan başvuru üzerine gidilir.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.