e
sv

God of War Ragnarök’tan Tarihi Satış Başarısı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

PlayStation’ın önemli markalarından biri haline gelen savaş tanrısı, özellikle yeni bir hikayenin ve oynanış tarzının benimsendiği 2018 yılında çıkan dördüncü oyunla birlikte büyük yükselişe geçmişti. Yakın zamanda PC’ye de gelen ve kayda değer satış rakamlarını yakalayan God of War’un önlenemez yükselişi devam ediyor.

geliştirici firma Santa Monicaserinin oğlu oyunu Tanrı Savaş Ragnarök’ün‘un 11 milyon satış adedine ulaştığını açıkladı. Öte yandan oyunun PlayStation 5 satışlarına oldukça büyük katkı sağladığı düşünülüyor.

Liderin Tahtı Sallantıda

bugüne kadar en çok şeytan savaş tanrısı serisi oyunlarından olan 2018 yapımı oyun, satışa sunulduğu giriş beri 23 milyon kopya satarak ulaşılması gücüne bir yere çıtayı koymuştu. Ancak serininin devam oyunu bu değerlere ulaşmaya çok yakın.

ilk 5 gün içinde 5.1 milyon kopya satmayı başaran Savaş Tanrısı Ragnarök, pazara bu alandaki yavruları zor bir rekora imza atarak giriş yaptı. İlerleyen haftalarda ise ekstra ekstra 5.9 milyon Satışa ulaşan oyun, 11 milyon barajına dayandı.

Öte yandan bazı iddialara göre hala oyun sürerken dillerdeyken yakın zamanda Santa Monica’dan DLC’yi görebilirsiniz. Yakın zamanda PlayStation ekibinin eğitimi “#PS5’ten Canlı” kampanya kapsamında Londra’da sergilenen Leviathan baltası, buna işaret ediyor olabilir.

Londra'ya Kratos'un Baltası Düştü: God of War DLC'si Geliyor
OYUN

Londra’ya Kratos’un Baltası Düştü: God of War DLC’si Geliyor

God of War Ragnarök, kişiye çoğu göre çıkışının üzerinden kısa bir süreliğine geçmişe gitmiş olmasına rağmen geçmiş en iyi maçlara girdiler.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.