e
sv

GetirYemek ve Yemeksepeti’ne Büyük Rakip Geliyor: Uber Eats, Yakında Türkiye’de Hizmete Başlayacak

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Uber’in yemek sipariş platformu Uber Eats, Türkiye’ye gelmek için kollarını sıvadı. Güncellenen mobil kitap ‘Yakında geliyoruz.’ ibaresi görüldü.

İnternet Türkiye’de lider konumda olan GetirYemek ve Yemeksepeti çevrimiçi yemek sipariş platformları, yeni ve büyük bir rakibe kavuşuyor. Uber’in yurt dışında popüler olan yemek sipariş platformu Uber YiyorTürkiye’ye gitmek için harekete geçti.

2014 yılında bu yana hizmet veren Uber Eats’in mobil bilgisayarı “Yakında geliyoruz.” anlatımı yer aldı. Ayrıca platformda hizmet vermek isteyenler için kayıt sayfası da hizmete sunuluyor.

Uber Eats nasıl çalışıyor?

uber yiyor

Uber Eats, alışveriş ve restoranların yeni sipariş alma seçeneklerinden biri olarak görecekler. Uber Eats uygulaması üzerinden sipariş verdiğiniz işletme, kendi üyeleri ya da Uber üzerinden teslimat ortaklarıyla iletişim davet siparişinizi size gönderecek.

İşletmeler, her sipariş için Uber Eats’e belirli bir oranda komisyon ödenmesi (Oran net olarak paylaşılmıyor). Teslimatlar ise bağımsız sürücü ortaklarıyla, bisiklet ve scooter yoluyla, hatta giderek bile gerçekleştirilebilecek.

İşletme olarak Uber Eats’e başvurmak isteyenler, bu bağlantıya tıklayarak kayda ulaşabilirler.

Uber’in kurye hizmeti de geçmiş haftalarda Türkiye’ye geldi:

İLGİLİ HABER

Paket ve Kargo Taşımacılığı Hizmeti “Uber Kurye” Türkiye’de Hizmete Başladı

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.