e
sv

Fornite’a FPS Modu Mu Eklenecek? Birinci Şahıs Kamera Açısı Deneniyor

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Tüm zamanların en iyi çıkış yakalayan oyunlarından biri olan Fortnite, özellikle omuz üstü kamera açısına sahip oynanışıyla PUBG ve CS: GO gibi görülmeyene karşı oldukça farklı bir noktada bulunmaz. Ancak çıkışından seneler sonra Fortnite bu inadından vazgeçmiş olabilir.

Yakın zamanda yeni sezon için oyunun oynanması birinci kişisel kamera (FPS) Modun geleceği iddia ediliyor.

Fornite'a FPS Modu Mu Eklenecek?  Birinci Şahıs Kamera Açısı Deneniyor

Fortnite Yeni Sezonda Neler Olacak?

9 Mart’ta beklenen Fortnite yeni sezon milyonlarca oyuncu merakla bekliyor. Her sene olduğu gibi çeşitli güncellemeler ve etkinliklerle duyurulacak olan yeni sezonun yanında FPS modu da devam edecek iddia ediliyor. Fortnite duyumcularından Hypex ve ShiinaBR’ın elde ettiği bilgilere göre 4. Bölüm 2. Sezon için en büyük yenilik birinci birinci kişisel kamera görüşmesi girişi olacak

Fortnite 4. Bölüm 2. Sezon için resmi açıklama yapılmamış olsa da, örnekler kapsamında birkaç öğe ve özelliğin kaldırılması bekleniyor. Yeni bir Fütüristik/Neo-Tokyo temasının yanı sıra, geri geleceği Lucky Landing, Neo-Tokyo POI ve motorları, silahınızı tutarken kayabileceğiniz tüpler gibi birçok yenilikle birlikte gelebilir. Ayrıca, Eren Yeager’in gizli kostümü olması, Resident Evil karakterlerinin ve beş yeni karakterin ekleneceği Battle Pass’ta olabileceği gibi, katanalar, yeni Kılıçlar, yeni tabanca ve yeni av kutusunun de dahil olmak üzere yeni silahlar olması bekleniyor.

Ünlü Anime Serisi Fortnite'a Geliyor
OYUN

Ünlü Anime Serisi Fortnite’a Geliyor

Son yıllarda iş modeli “Crossover” yani marka iş birliği Kuran üzerine Fortnite, iddiaya göre yakın zamanda anime dünyasının en sevilen isimlerinden birliktelik kuracak.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.