e
sv

Flintlock The Siege of Dawn çıkış tarihi, hikaye, oynanış İlerleyen günlerde daha fazla şey ortaya çıkacaktır.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Flintlock Şafak Kuşatması oyunun çıkış tarihi nedir ve hikaye ile oynanış açısından nasıl? 2022’de ilk kez ortaya çıkma, herkes intikam almak için güçlü Tanrılarla savaşmanız gereken bu aksiyon rol yapma oyununun ne zaman yayınlanacağını öğrenmek için nihaidu. Dramatik aksiyon zorlu bir oynanışla birleştiren oyun, souls benzeri türde bir sonraki gelişmeyi vaat ediyor.

Üç bölgeli bir açık dünya oyunu olan Flintlock bu şekilde tanımlanıyor. Flintlock’ta muhteşem bir katedralin bulunduğu büyük bir metropolden küçük yerleşim yerlerine kadar yolcu çok şey var. Oyundaki başarınıza bağlı olarak dünya da çalışma. İnsanları barındırabilir ve örnek bir miniboss’u yenerek ve belirli bir bölgeyi temizleyerek mağazaların bulunduğu küçük bir güvenli bölgeye yönlendirebilir. Oyunda, oyuncuların Nor Vanekt’in yönlendirmelerini kullanarak onu ulaştırması gereken bazı platformlar var. Enki, Nor’u belirli yaprakları yayınlamak için de kullanılabilir.

Flintlock The Siege of Dawn çıkış tarihi, hikaye, oynanış rehberi yazımızda paylaştığımız ilk videoya bir bakın. Bu sayede, bize gerek duymadan bir şeyleri götürmek. Oyundaki savaş zordur. Nor Vanekt’in taktiklerinde ustalaşmak zaman alır. Silah değiştirme zamanını öğrenmek, etkili kombolar yapmak için harika tekniktir. Çünkü hem baltayla hem de silahla saldırı yapma seçeneğine var. Yani, saf güç tüm sorunlarınızı çözemeyecektir. Düşmanın hareket setlerini ve hangi vuruşlarının ilerlediğini öğrenmek, herhangi bir savaş planının önemli bir bileşenidir.

Flintlock The Siege of Dawn çıkış tarihi, hikaye, oynanış rehber yazımızda, son olarak oynanıştan bahsedeceğiz. Ancak, bu konu bir tık geniş. Bu nedenle, bir an önce başlamak. Flintlock’un hikayesi hakkında fazla bir şeysek de bilme, bu oyunun oynanışının souls benzeri oyunlarının en iyi süresi 2018’in God of War’unun başarılı olmasına yardımcı olan unsurlardan birleştirmesinden emin olabiliriz. Bu da fantastik aksiyon sahnelerine sahip zorlu bir oyun ortamıyla karşı karşıya gösteriliyor.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.