e
sv

Euro Truck Simulator 2’yi Daha Zevkli Hale Getirecek En İyi Modlar

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En popüler simülasyon oyunlarından Euro Truck Simulator 2’de daha iyi bir deneyim, daha fazla yol ve daha güzel çekicilere sahip olmak için mod indirmeyi amaçlıyor. Biz de oyununuzu daha iyi hale getiren modlardan birkaçını sizler için listeledik.

Simülasyon dünyası en sevilen yapımları arasında yer alan Euro Kamyon Simülatörü 2ya da kısaca ETS 2, 2012 yılında piyasaya sürülmüş olsa da sürekli olarak tutulmaya devam ediyor. Oyun geliştiricisi SCS Software, oyunu düzenli olarak yeni haritalar ve tırlar devam ederken aynı zamanda eski haritayı ve tırları yenme yolunda da hızla ilerliyor.

Ancak Euro Truck Simulator 2’yi özel kılan ve canlılığının devamını sağlayan en büyük yönergeleri biri sahip olduğu mod desteği. Birçok gönüllü mod yapımcısı, Euro Truck Simulator 2’de oyuncuların deneyimini artıracak modlar geliştiriyor. Bu modlar arasında tırlar, haritalar, sesler, tır bağlantıları ve dorseler gibi birçok seçenek yer alıyor. Bizler de Euro Truck Simulator 2 oyuncularının zevklerini en üst seviyeye taşıyacak en iyi modları sizlerle paylaşalım dedik.

Harita modları:

RoExtended Türkiye haritası da dahil

uzatılmış

Romanya’ya odaklanan ve tüm şehirleri ETS 2 haritasına ekleyen bu mod, detay seviyesi ve eğlenceli yollarıyla dikkat çekiyor. Harita, Romanya, Bulgaristan, Ukrayna ve Moldova’dan fabrika 43 yeni şehir getiriyor.

Roextended, artık Türkiye Projesi ekibini de bünyesinde dahil ediyor. Dolayısıyla daha önce ayrı bir şekilde indirdiğiniz Project Turkey’e yalnızca Roextended’ı indirerek sahip olabilirsiniz.

Modu indirmek için tıklayın.

promosyonlar

promosyonlar

Euro Truck Simulator 2’nin en ünlü harita modu olan Promods, oyunun orijinal haritasını genişletmekle kalmıyor, haritaya yeni ülkeler de dahil sürebileceğiniz yollar binlerce kilometrede genişletiyor. Promods’u yüklemek için oyunun orijinal kopyalarına ve gerekli tüm DLC’lere sahip olmalıdır.

Modu indirmek için tıklayın.

Büyük Ütopya

ets 2 büyük ütopya

Euro Truck Simulator 2’de yalnızca gerçek dünyada sanal dünyayı içeren haritalar bulunmuyor. Kurgusal haritalar, muhafaza olmayan yollarda tır sürmenize imkan tanıyor. Kurgusal bir harita Olan Grand Utopia’ysa birçok gerçek haritadan daha kaliteli bir şekilde modellenmiştir. Haritada sürmek istediğiniz her çeşit yol bulunuyor.

Modu indirmek için tıklayın.

Rusmap

rus haritası

Promods’la birlikte yine en ünlü harita modlarından biri olan Rusmap, haritanıza 62 Rusya ve 18 Beyaz Rusya Cumhuriyeti Şehri ekliyor.

Modu indirmek için tıklayın.

Balkanlar Projesi

proje balkanlar

Project Balkans harita modu, ana haritanızın Balkanları kapsayan güneydoğu bölgesini daha iyi bir hale getiriyor. Daha gerçekçi bir deneyim yaşıyorsunuz.

Modu indirmek için tıklayın.

Güney Bölgesi

Güney Bölgesi

Güney Bölgesi, Rusmap’ten farklı olarak haritanıza Rusya’yı Karadeniz’e bağlayan şehirleri ekliyor. Harita, yine güzel bir şekilde modellenen haritalar arasında yer alıyor.

Modu indirmek için tıklayın.

  • Olumsuz: Yukarıda listelediğimiz harita modlarını (Grand Utopia hariç) aynı anda oyunu çalıştırabilirsiniz. Orijinal oyundan çok çok daha böylece büyük bir yola sahip olursunuz.

Tır modları:

ford f max

ford f max

Türk geliştiriciler tarafından yardım Ford F-MAX modu, Türk oyuncular tarafından uzunca bir süredir takip ediliyordu. Mod, Kasım 2019’da yayınlandı ve halen yeniliklerle geliştirilmeye devam ediyor. Dünyadan birçok oyuncu da bu modu ciddi ve överek kullanıyor.

Modu indirmek için tıklayın.

DAF 95 Ati

daf 95 atı

Daha çok eski kasa tırlar kullanmak istiyorsanız, XBS tarafından sağlamak DAF 95 Atiye göz atabilirsiniz. Ayrıca tırda yer alan farklı yapı seçenekleriyle farklı bir tır deneyimi yaşayabilirsiniz.

Modu indirmek için tıklayın.

Volvo F Serisi

volvo f serisi

Bu önerilerimiz yine eski kasa tır isteyenlere. Lucasi tarafından hizmet Volvo F Serisimodel ve ses kalitesiyle sürdükçe daha da sürmenizi sağlayacak bir deneyim sunuyor.

Modu indirmek için tıklayın.

RJL Scania

rjl scania

Euro Truck Simulator 2’yle birlikte gelen orijinal Scania’lar, limitli özelleştirme seçeneklerine ve modele sahip. RJL tarafından üretilen bu mod, oyun farklı yapı tiplerine sahip, zibilyon tane özelleştirme sunan Scania G, R, R 4 serisi ve Streamline tırlarını oyununuza ekliyorum.

Modu indirmek için tıklayın.

mercedes actros mp1

ets 2 mb mp1

Mercedez Benz’in efsane tırlarından biri olan MP1‘i oyunu dahil etmek istiyorsanız, bu moddan başka bir seçeneğiniz yok. Tırın ölçmesi her ne kadar iyi düzeyde olsa da sahip olduğu sesler biraz düşük kalite olabilir.

Modu indirmek için tıklayın.

mercedes actros mp5

ets 2mb mp5

Mercedes Benz’in üstteki modelle ilgili bilgileri Actros serisi, son olarak MP5 modeline kavuştu. Bu modelle birlikte fiziksel aynalar ortadan kaldırdı ve kameralı ayna sistemi tırlara girdi. Bu tırı oyunu oynamak için de oldukça güzel kaliteli bu mod yeteneği.

Modu indirmek için tıklayın.

DAF XF 105 (vad&k)

dafxf 105

Yine oyunla birlikte gelen orijinal DAF XF105, pek özelleştirme seçeneklerine sahip değil. Ancak vad&k tarafından elde edilmesi bu mod, DAF XF 105’i sevmeseniz bile sevdirecek cinsten. Tır, yüksek kalite ölçümü ve ses kalitesiyle birlikte geliyor. Ancak modu yüklemeden önce ‘XF Tuning Pack’ DLC’sine sahip olduğunuzdan emin olun.

Modu indirmek için tıklayın.

Schumi Tırları

schumi tır

Oyundaki pek çok orijinal tır, artık günümüzün grafikleri ve modlarıyla karşı karşıya geçmiş eskimiş durumda. Ancak Schumi’nin neredeyse her tır için geliştirdiği modlar, tırların kısıtlaması biraz daha iyileştiriyor ve yeni sesler ekliyor.

Diğer modlar:

OyuncuyusBis otobüs modları:

oyuncubisbis

Türk OyuncuyusBisMods ekibi, Euro Truck Simulator 2 için birkaç otobüs modu geliştirdi ve görmeye devam ediyor. Oyuna Man Lion’s Coach, Mercedes Benz Travego ve Tourismo gibi otobüsleri barındırmak istiyorsanız, bu modları depolamak.

Modu indirmek için tıklayın.

SiSL’nin Mega Paketi

sisl mega paketi

Tırınızın içini özelleştirmek için SCS Software tarafından yayınlanan Cabin Accesories DLC’si pek de yeterli gelmeyebilir. SiSL tarafından barındırılan bu modla birlikte tırınıza her türlü süslemeyi götürün, yolcu koltuğunuzu bile doldurabilirsiniz.

Modu indirmek için tıklayın.

SiSL’nin Fragman Paketi

sisl römork paketi

Yine SiSL tarafından sağlanan bu mod, oyunu tekrar tekrar aynı dorseyi görmenizi engelliyor. Modla birlikte hem trafikte görebileceğiniz hem de doğumunu yapabileceğiniz 700’den fazla dorse oyuna ekleniyor.

Modu indirmek için tıklayın.

Gerçekçi Çekici Fizikleri Modu

Euro Truck Simulator 2’nin eksik olduğu noktalardan biri de tır fizikleri. Ancak Frkn64 tarafından kalıcı ve yıllarca binlerce oyuncu tarafından indirilen bu mod, tırınızın yolundaki tepkilerini en üst seviyeye çıkarıyor.

Modu indirmek için tıklayın.

DB Creation trafik modları

db oluşturma trafiği

Yine Euro Truck Simulator 2’nin eksiklerinden biri olan trafik yoğunluğu ve yükü, DB Creation’un modlarıyla giderilebiliyor. JazzyCat’in modları bilgisayarınızı zorluyorsa DB Creation’un “Traffic Vehicle Definitions” paketini dağıtıyor. Ayrıca “Real Traffic Intensity & Behaviour” moduyla trafik tüketimini azaltır, yapay zekâyı da iyileştirebilirsiniz.

Modu indirmek için tıklayın.

Ses Düzeltmeleri Paketi

ses düzeltme paketi

Oyunun eksiklerini gideren modlar arasındaki son önermemiz Ses Düzeltmeleri Paketi. Bu modla birlikte oyun lastiği, hava ve rüzgar seslerini daha iyi ve net duyabilir, benzin alma gibi çeşitli aksiyonlarda çıkan sesleri iyileştirebilirsiniz.

Modu indirmek için tıklayın.

Gerçekçi Acımasız Grafikler ve Hava Durumu

gerçekçi grafikler modu

Euro Truck Simulator 2, yakın zamanda en son grafiklere sahip olmuş olsa da grafik deneyimi içerikleri için Kass tarafından elde edilen bu moda göz atabilirsiniz. modla birlikte Gerçek yansıma yansımaları ve hava koşulları, yansımalar, yeni gökyüzü dokuları ve daha fazlası oyun ekleniyor.

Modu indirmek için tıklayın.

TruckersMP

kamyoncu

Euro Truck Simulator 2’yi çok oyunculu bir şekilde oynamak ister, kripto para çok oyuncu aktif olarak kullanılır bu modu elde etmek. Pek çok Yalnız ortamlarda yarış arabası gibi tır kullanım konusunda sizi uyarmadan geçmeyelim.

Modu indirmek için tıklayın.

Euro Truck Simulator 2 modları nasıl yüklenir?

euro kamyon simülatörü 2

Modlara oluşmadan önce, Euro Truck Simulator 2’ye bu modları ve diğer tüm modları nasıl yükleyebileceğini anlatalım. Modları oynamak için indirmeniz gereken işlemler oldukça basit. Oyuna ya Steam üzerinden ya da internetten indirdiğiniz “.scs” uzantılı dosyalar gerekli klasöre atarak mod yükleyebiliyorsunuz.

İnternetten indirdiğiniz modlar yükleniyor:

  • Mod yüklemeden önce oyunu silmek zorundasın.
  • İndirdiğiniz modu indirin.
  • Belgeler > Euro Truck Simulator 2 > mod kendilerine ulaşmaya.
  • İndirdiğiniz “.scs” uzantılı uzantılı ‘mod’ klasörünün içine atın.
  • Euro Truck Simulator 2’de profil seçim şarkısı ‘profil düzenleme‘ düğmesine tıklayın.
  • ‘mod’ kısıtlamalarına attığınız modun üzerine çift tıklayarak etkinleştirin.
  • ‘Uygula’ seçeneğine basın.

Steam üzerinden mod yükleme:

  • Steam’in modu indirebilmesi için oyunun kapalı olması gerekiyor.
  • sekmenizde Euro Truck Simulator 2’ye tıklayın ve ‘Atölye’ seçeneğine tıklayarak Steam Atölyesine İletişim
  • İndirmek istediğiniz modülden sonra defteri açın.
  • Modu indirmek için ‘abone ol‘ düğmesine tıklayın.
  • İndirdikten sonra oyunu açın, ‘Profili düzenle’ seçeneğine tıklayın.
  • İndirdiğiniz modun üstüne çift tıklayarak etkinleştirin.
  • ‘Uygula’ seçeneğine basın.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.