e
sv

En Kullanışlı iPhone Müzik İndirme Uygulamaları – 2023

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Müzik dinlemek, ruhunuzu dinlemekdiren bir ihtiyaçtır. Siz ruhunuzu rahat dinlendirin diye Webtekno ekibi olarak iOS kullanıcılarımız için iPhone müzik indirme uygulamaları ve programlarının alternatif bir listesini hazırladık. Hazırsanız başlıyoruz!

iPhone kullanıcılarıApp Store’da bulunan uygulamalar ya da harici programlarla bilgisayarlarına müzik indirilebilirler. Ancak bu indirmelerin tercihini yaparken bazı kriterlere öneriler veriyorlar. Bu kritiklerden bazıları; Abonelik türü, uygulama içi özelliklere ve istedikleri şarkıya kolayca ulaşabilirsiniz.

iPhone müzik indirme uygulamalarını sizler için anlamak ve bu listeyi hazırladık. Listemizde indirme ve ücretsiz uygulamalarda yer almaktadır. Bu yazımızın ardından kendinize ait müzik listelerini oluşturabileceğiniz alternatif programlar ve uygulamaları öğreneceksiniz.

iOS kullanıcıları için müzik indirme

Başlamadan önce, müzik sitelerinden iPhone’a müzik indiren bir iPhone müzik indiricisini düşünmek istiyoruz: Easeus MobiMover

kolaylık

EaseUS MobiMover, yalnızca iPhone’dan bilgisayara (Windows/Mac) müzik ve fotoğraf gibi verileri aktarmaz, aynı zamanda çevrimiçi web sitelerinden müzik indirip doğrudan iPhone’a aktarır.

EaseUS MobiMover ile iPhone’da nasıl kullanılır?

iPhone müzik indirme uygulamaları:

  • Spotify (Dahili indirme)
  • Youtube Müzik (Dahili İndirme)
  • SoundCloud (Dahili indirme)
  • Deezer (Dahili indirme)
  • Apple Music (Dahili indirme)
  • Serbest Müzik
  • Müzik İndirici

Hepimizin edindiği popüler uygulama: Spotify

spotify

Piyasasının popüler uygulamaları arasında başı çekenlerden biri olan Spotify geniş kapsamına istediğiniz müziği indirebilir ve çevrimdışı olarak bu müzikleri dinleyebilirsiniz ancak bunun için premium üyeliğe sahip olmanız isteniyor. Bu yayın indirdiğiniz müziklere erişim üzerinden değil, uygulama üzerinden ulaşım. Uygulama artı olarak şu sıralar 3 aylık premium tutukluluk denemesi Bulunduğumuzu sunmakta. Spotify, aylık bireysel paketler 17.99 TL’den başlayan fiyatlar sunuyor.

Spotify alternatiflerinden: Youtube Music:

Youtube müzik

Vericilerin piyasaya sürdüğü yıl boyunca giriş yapan Youtube müzik, iOS kullanıcıları için iyi bir tercih. Ayrıca premium üyelik kullanarak ekran kilitliyken ya da çevrimdışı mod şarkı dinlemek, şarkı indirebilmek, reklamsız geçişler premium paketinin sevilen özellikler arasında yer alıyor. Youtube Music’in bu paketlerinden faydalanmak için bedeli ise 34,99 TL.

Çalma listesi oluşturup şarkı indirebileceğiniz: SoundCloud

Ses bulutu

SoundCloud, trend müziklerin orijinalini ve farklı versiyonlarını hedefleyenler için ideal uygulamalar arasında yer alıyor. SoundCloud dosyası çalma listeleri oluşturabilirsiniz ve premium üyelikle birlikte müziklerinizi indirin. Ayrıca kendi parçalarınızı da uygulama içinden yükleyebilirsiniz. SoundCloud Go+ üyelik paketleri, aylık olarak 26.99 TL’den başlayan fiyatlarla App Store’da boy gösteriyor.

SoundCloud’u indir:

Milyonlarca şarkıdan oluşan arşiv: Deezer

Deezer

Geçtiğimiz günlerde Türk kullanıcılarına olumlu gelişmeler sunan Deezer, milyonlarca şarkıdan oluşan arşivlerine yeni Türkçe müzikler kazandırmıştı. Aylık 17.99 TL gibi bir rakamla satın alabileceğiniz premium üyelikle istediğin şarkılar uygulama üzerinden indirebilir ve çevrimdışı mod özelliğiyle dinleyebilirsiniz.

Deezer indir:

IOS denince akla gelen: Apple Music

Apple Music ile iPhone müzik indir

30 milyonu aşkın kullanıcısıyla büyük müzik uygulamalarını kendine yer edinmiş olan Apple Music ile çalma listelerinizi indirip ve bu listeleri diğer kişilerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca canlı radyonun bir kısmını da kullanabilirsiniz. Uyum olarak iOS 8.2 ve sonrası kullanıcılar için ideal olan bu kılavuz basit şekilde müzik indir. Uygulamadaki ilk 3 aylık ücretsiz deneme çıkarmayla birlikte bu özellikleri kullanabilirsiniz. ardından; Çocuklar için aylık 6,99 TL’den, Bireysel kullanım kutuları için 13,99 TL’lik bir fiyatla abone olabilirsiniz.

Apple Müzik indir:

7 milyona yakın arşiv: Freegal Müzik

Serbest Müzik

7 milyona yakınlık bir müzik arşivini kullanıcılarıyla paylaşan Freegal Music, basit ve ücretsiz şekilde kullanabileceğiniz iPhone müzik indirme uygulamaları arasında yer alıyor. Uygulamaya gittikten sonra istediğin müziği aratıp yanındaki indirme düğmesine basarak sevdiğin müzikleri eve götür.

Freegal Müzik indir:

Hızlıca indirebileceğiniz: Music Downloader & Player

Music Downloader ile iPhone müzik indir

Ücretsiz bir şekilde erişilen Music Downloader, hızlı ve akıcı bir uygulamadır. Müzikleri bu şekilde erişilebilir. Tüm bunların yanı sıra programda; Çalınan müzikleri tanıma, FM radyo, karanlık tema gibi ekstra özellikler de yer alıyor. Music Downloader, çok kullanılan uygulamalar arasında yer alıyor.

Müzik İndirici ve Oynatıcı indir:

  • Müzik İndirici ve Oynatıcı

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.