e
sv

En iyi vampir filmleri – Tüm zamanların en iyi 20 vampir filmleri Sizler için 20 film seçtik.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Hamilelik, eskisi kadar pek konuşma tedavisin veya saçma bir hale gelen bir film konuşma var. Evet, başlıktan da anlayacağınız üzere, vampir filmlerinden alıyoruz. Vampir filmleri, ayetler çok garip bir hal almaya başladı. Biz de, bu yüzden sizler için En iyi vampir filmleri listesini hazırladık. Tüm zamanların en iyi 20 vampir filmleri seçimini yaptık ve şimdi sizlerle bunları paylaşacağız. Her zamanki gibi, önce sizin için bu filmleri listeleyeceğiz. Ardından da, bu filmler hakkında bilgi eğitimi. Standart paket de diyebiliriz yani. Dilerseniz, şimdi sizin listemiz ile baş başa bırakalım.

En iyi vampir filmleri listemizin 2. Near üyesi Dark. Vampirler 1980’lerde, bir önceki yılı sexploitation filmlerinde bizlerden sonra postmodern deri giyimli serseriler olarak popüler kültüre geri döndüler. Film yapımcıları bu görünüm sayesinde çeteler, motosikletçiler ve bağımlılar da dahil olmak üzere üzerinde çalışabilecekleri bir yeni sürü sürüye sahip oldular. Tüm bu gruplar eskinin geleneksel yalnız vampirlerinden daha tehlikeli hücreler, sürüler halinde dolaşıyor ve görevlerini gerçekleştirmede bulunuyorlardı.

Werner Herzog’un FW Murnau’nun 1922 tarihli klasiği Nosferatu’nun çarpıcı yeniden çevrimi, krallığın gelmiş geçmiş en iyi Alman filminin gezegendeki filme saygı duruşunda bulunmasının yanı sıra, egemenliğin dünyasının ensel sinemacılarından biri olduğunu da sergiliyor. Nosferatu, Bram Stoker’ın dul eşinin açtığı misilleme davalarıyla neredeyse tamamen yok edilen bir film başyapıtıydı.

Oskar ve Eli, ortak tuhaflıkları nedeniyle kısa sürede arkadaş olurlar. Oskar korkunç suçların büyüsüne kapılmıştır. Ayrıca, Eli’nin kana karşı anormal bir zevki vardır. Davranışlarına gerçek benliklerini gösterdikçe, bu bağ daha da güçlenir. Filmin korkuları ama garip bir şekilde iç açıcı finalinden önce, Oskar ve Eli karşılıklı hayatları pahasına güvenirler. Sonra, bu ilişki teste tabi tutulur.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.