e
sv

En iyi tır oyunları (2022) – En iyi 10 tır oyunu ETS 2 ve benzeri oyunlar arayanlar için 10 tavsiyemiz var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

fırtına kaliteli tır simülasyon oyunları bulmak kesinlikle zor bir şey. Zira, çok fazla bir örneği yok. Biz de, şimdi sizlere en iyi tır oyunları ile ilgili bilgi anlatımı. En iyi 10 tır oyunu rehber yazımızda, 10 oyunu önce sıralayacağız. Ardından ise, sıraladığımız oyunları anlatacağız. Tabii ki, anlatırken bu listeye neden girdiklerinden de bahsedeceğiz. Yani, boş bilgi verip geçmeyeceğiz. Dilerseniz, şimdi size bu en iyi listemizi verelim. En sonunda, daha oyunları detaylandırmak var.

Gerçek hayattaki kamyoncuların yaptığı gibi, aracınızı hem dış kısımlarından hem de dıştan özelleştirebilir, yapı, boya tabloları, iç ev ve çok daha fazlasını değiştirebilirsiniz. Genel olarak, en iyi kamyon oyunlarından biri ve Euro Truck Simulator 2’den mümkün olan en iyi şekilde yer alıyor.

Örnek olarak sürerek olarak bunu yapmanızı engellemek için ellerinden geldiklerinde, bu şekilde yola ulaşmak için bir kamyondan ilerlemeyi atlamanız gerekiyor. Oyunda gezinme yakalama kancası ve zaman tüneli gibi yeni araçlar kazanabilirsiniz. Ne zaman oynarsanız oynayın, oyunun net bir amacı olmasa bile her zaman harika zaman geçirebilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.