e
sv

En iyi online oyunlar (2022) – En popüler ve en iyi çevrimiçi oyunlar 2022 yılında oynanacak en iyi ve en popüler online oyunlar listesini arıyorsanız bu rehberimiz size göre.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En iyi çevrimiçi oyunlar (2021) - En popüler ve en iyi çevrimiçi oyunlar

Çevrimiçi oyun çılgınlığı günümüzde de devam ediyor. Zamanda geriye gidersek bir şekilde evlerimizdeki oyun konsollarında ve PC platformlarında online oyunlarla karşılaşmışızdır. Günümüzde internet oyunların vazgeçilmezlerinden biri haline geldi ve gelecekte bunun yerini oyun sektörüne bırakacağını söyleyebiliriz. Çevrimiçi oyunlar mobil cihazlardan konsollara ve konsollardan PC’ye kadar mevcuttur. 2022’de oynanabilir en iyi çevrimiçi oyunlar Ne olduğunu merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Oyunun mevcut olduğu platformlardan da bahsetmeyi unutmayacağız.

Fortnite’ın öne çıkan özelliği silahları, grafikleri veya battle royale modu değil. Diğer Battle Royale oyunlarından farklı kılan özelliği ise oyunda bir kazmanızın olması ve onunla malzeme elde edip yapılar oluşturabilmenizdir. Evet Fortnite’ı diğer oyunlardan ayıran şey duvarlar, merdivenler ve çeşitli şeyler inşa edebilmenizdir. Bu hiçbir Battle Royale oyununda bulamayacağınız bir şey. Yalnızca Fortnite’ta bulunan benzersiz bir konsept. Elbette tüm bu nedenlerden dolayı en iyi çevrimiçi oyunlar listemizde yerini aldı.

Fortnite, Epic Games tarafından 2017 yılında geliştirilen oldukça popüler bir hayatta kalma ve Battle Royale oyunudur. Ayrıca Fortnite’ta dört ana oyun modu vardır. Bu dört mod Battle Royale, Party Royale, Creative ve Save the World’tür. Fortnite Battle Royale modu, oyuncuların sonuncu olmak için birbirleriyle savaştığı klasik Battle Royale modudur. Battle Royale moduna katılan toplam oyuncu sayısı 100’dür. Oyuncular tek başlarına veya en fazla 4 kişilik takım halinde oynayabilirler.

Call of Duty serisi, geçmişte çıkardığı oyunlar nedeniyle pek çok kişinin gönlünü fethetmeyi başarmış bir oyundur. Warzone, Call of Duty serisine özgü, hızlı oynanış mekaniklerine sahip bir oyundur. Atış mekanikleri ile dünyanın en iyi atış hissine sahip oyunlarından biridir. Warzone’dan bahsettik ama Call of Duty’nin birden fazla oyunu var ve çevrimiçi modları da daha az iyi ve popüler değil. Çünkü sadece bu modlar bile en iyi çevrimiçi oyunlar Listemizde yer alması yeterli. Bu oyunlara örnek olarak Call of Duty Modern Warfare 2, Call of Duty Black Ops 4, Call of Duty Black Ops 2 ve Call of Duty WW2 gösterilebilir.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.