e
sv

En iyi mobil oyunlar (2022) – Oynanabilecek en iyi 20 mobil oyun 2022 yılında oynayabileceğiniz en iyi 20 mobil oyunu listeledik.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Mobil platformlar, kesinlikle günümüzün vazgeçilmeyen bir oyun alanı oldu. Sonuçları, herkesin bir telefonu var, en teslim edin. Ayrıca, mobil cihazların işlem güçleri de her geçen gün daha da yükseliyor. Neredeyse, bizim bilgisayarlarımızı yakalayan seviyelere geldiler. Zira, artık mobil cihazların işlem güçlerini, sistem özelliklerini vesaire tartıştık. Bu işlem güçleri sayesinde, gerçekten güzel oyunları kaldırabilme özelliklerine de sahipler. Yolda, genişlikte, boş zamanda bulmalık oyunlar da, bol bol var artık. Biz de, şu anda sizlerle paylaştığımız bu yazı, en iyi mobil oyunlar ile ilgili bilgi eğitimimizde. Tabii, bunu yaparken de, 2022 yılının 2022 yılında yaşama da dikkat etmeye. Yani, 2022 yılında oynanabilecek en iyi mobil oyunlar, bu yazımızın konusu. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan, 2022 yılında oynanabilecek en iyi 20 mobil oyun listemize geçelim.

2022 yılında oynayabileceğiniz en iyi mobil oyunlar arasında kesinlikle önemli bir yere sahip olan Mafia City de tavsiyemizdir. Şimdi kısaca konuşmak gerekirse, Mafia City, güçlü bir çete lideri olmayı hedeflediğiniz bir strateji oyunu. Amaç, kumarhaneler ve köpek balıkları gibi karanlık işler yaratmak, kaynakları toplamak, sadık sokak haydutlarını işe almak ve eğitmek ve hem itibarınızı hem de büyümenizi inşa etmek. Yine, bol bol reklamını gördüğümüz bir başka oyun. Bu ortamı de gökyüzünü çekmekte kesinlikle fayda var.

Elvenar, toplamdadır eski ve değmemiş Elvenar’ın fantastik dünyasından geçen bir şehir kurma stratejisi MMO oyunu. Oyuncular olarak, hükümdar olarak büyük bir şehri inşa etmek ve desteklemek, kaynakları yönetmek ve yeni bir imparatorluğu kurmak için bir ordu yetiştirmek için İnsan veya Elf uygarlığından seçim yapıyoruz. Tipik şehir kurucularının aktarmaları geçen Elvenar, dekorasyonlar yerleştirerek ve binaları yükselterek dengelenmesi gereken bir kültür sistemine sahip.

Raid: Shadow Legends, mobil bir Sıra Tabanlı Savaş MMORPG oyunu. Mobil oyunlar arasında kesinlikle en çok öne çıkan oyunlardan bir tane. Nereye baksak, Raid Shadow Legends reklamını görüyoruz. Yani, bu kadar çok reklam verebiliyor olmalarının en büyük nedeni de, güzel bir bütçeye sahip olmaları. Aralarında, gerçekten çok iyi bir oyuncu kitlesine sahip. devam da, eğer bir tık daha bağlayacaksa, iyi bir oyuncu kitlesine sahip olmalarının nedeni, gerçekten iyi bir oyun olması.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.