e
sv

En iyi kedi oyunları PC – PC için en iyi 10 kedi oyunu Stray dışında kedili oyun arıyorsanız, birkaç tavsiyemiz var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Kediler bir zamanlar oyunlarını savunmak için popüler bir konu olmuştur. Bu tüylü yaratıkların yer aldığı birçok oyun var, ancak hepsini çalmaya değer değil. Bu yazıda, PC için oynayabileceğiniz en iyi 10 kedi oyununa bakacağız. Şimdi, PC için en iyi kedi oyunları için 10 oyun seçimimizi paylaşacağız. Tabii, bu listemizde Başıboş İçerideki oyunlardan bahsedeceğiz. Ancak, listemize almamızdan önce, bir şeylerin altını çizmemizde fayda var. Listemizdeki oyunlardan bazıları, PC için çıkmadı. Ancak, BluStacks gibi uygulamalar sayesinde oynamanız mümkün. Şimdi, doya doya listemize geçebiliriz.

Oyunculukları grafik çok sevimli ve her kedinin kendine göre bir yapısı ve davranış özelliği var. Neko Atsume, kendi hızınızda oynayabileceğiniz bir oyundur ve uzun bir günün ardından sona ermek için geçecek.

Oyunun grafikleri büyüleyici ve karikatürize ve fizik motoru etkileyici, etkileyici vuruşlarınıza gerçekçi bir şekilde tepki vermeyi sağlıyor. Oyunda ayrıca belirli bir miktar hasara neden olmak veya gizli öğeler bulmak gibi farklı şifreleme sahibi farklı seviyeler bulunmaktadır.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.