e
sv

En iyi EA Sports FC 24 başlangıç takımı Başlangıç takımı konusunda tavsiyelerimiz var.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En iyi EA Sports FC 24 başlangıç ​​seti

EA Sports’un popüler oyunu FC 24 Ultimate Team’de başarılı bir başlangıç ​​takımı oluşturmak, oyuncular arasında büyük bir heyecan veya endişe kaynağı olabilir. Neyse ki, FC 24 başlangıç ​​kadronuzu oluşturmanıza yardımcı olmak için buradayız. Bu makalede, sınırlı kaynaklarla oluşturulmuş bir başlangıç ​​takımına göz atacağız ve onu 15.000 EA Sports FC 24 jetonuna kadar bir maliyetle nasıl oluşturabileceğinizi paylaşacağız. Ayrıca takımınızı geliştirmek için nereye gitmeniz gerektiğine de işaret edeceğiz ve paranızın karşılığını en iyi şekilde alabilmeniz için FC 24 oyuncu sıralamalarını açıklayacağız. Şimdi en iyi EA Sports FC 24 başlangıç ​​kitleri seçimlerimize geçelim.

EA Sports FC 24’ün en iyi başlangıç ​​kadrosunun bir diğer önemli ismi de Barbara Bonansea. Juventus’un kanat oyuncusu Bonansea hem sol hem de sağ kanatta oynayabiliyor. Ancak sağ kanatta gerçek potansiyelini ortaya çıkardığını düşünüyorduk. Bunun nedeni, beş yıldızlı zayıf ayak derecelendirmesine ve dört yıldızlı yetenek hareketlerine sahip olmasıdır. Hızını kanattan aşağı atak yapmak ve çapraz bir orta yapmak için kullanabilir veya sol ayağını kesip yine de köşeye sokabilir.

Jorginho, FC 24’te oyun tarzlarının nasıl değiştiğini temsil eden bir oyuncu. Hızından dolayı hâlâ yetersiz görünüyor, bu yüzden onu transfer piyasasında ucuzken alıp erkenden değerlendirmenizi öneririz.

EA Sports FC 24’ün en iyi başlangıç ​​takımının bir diğer önemli ismi de Jorginho. FC 24’te Düşüşüne rağmen Jorginho, istatistiklerin ve oyun tarzlarının oyunu nasıl etkilediği açısından oldukça yetenekli bir kart. Ona Katalizör simya kartı attığınızda yavaş hızı sorun yaratacaktır ve sorun çözülecektir, aslında bu kadar basit. Oyun stilleri arasında kesme pasları, hızlı paslar, öngörüler, ilk temas ve baskıyı kanıtlama yer alır.

Ek olarak, diğer en iyi alternatif EA Sports FC 24 başlangıç ​​takımı oyuncuları şunlardır:

Üstelik Chiellini Pacey Protector evrimine uygun bir oyuncu. Bu, kartı tamamen değiştirecek ve 15 hız ekleyecektir.

https://maps.google.bi/url?q=https%3A%2F%2Fwww.torrentdevi.org

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.