e
sv

Ebeveynlerin Çocuklarını Takip Etmesini Sağlayan Uygulama ‘Find My Kids’, Deprem Nedeniyle Türkiye’de Ücretsiz Oldu

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Popüler uygulama Find My Kids, Türkiye’deki Kullanıcılar tüm gelişimini ücretsiz olarak erişebileceğini duyurdu. Uygulama, koruyucu çocukları takip etmeye imkan tanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı, depremlerden sonra tatil edilen afet bölgesi çevresindeki okulların 20 Şubat 2023 tarihinde tekrar açılacağını duyurmuştu. Okulların açılışına üç gün süre kalmışken milyonlarca kullanıcının bulunduğu popüler ‘Çocuklarımı Bul Doğuştan sevindiren bir haber geldi.

Find My Kids, resmi hesaplarından yola çıkacağı bugünden itibaren Türkiye’de uygulama indiren herkes tüm Premium uzantıları ücretsiz olarak tam erişim sağlayabileceklerini duyurdu. Bazılarının birlikte görmedikleri bile ailelerinin güvende olduğunu anlamasına yardımcı olmak üzere konuşan uygulama, ücretsiz erişimin durumu düzelene kadar süreceğini aktardı.

Çocuklarımı Bul nedir?

Find My Kids, 2015 yılında piyasaya sürülen bir yazılımdır. Uygulama, Kullanıcılar ailesini güvende tutmasına olanak tanıyor. vücutlar, bacaklar ziyaret ettiği yerleri bildirerek öğrenebiliyor, gerçek zamanlı olarak konumlarını takip edebiliyor.

Ayrı ayrı Avrupa hareket geçmişlerini takip etme, onların çevre seslerindeki dinlemeacil durumlar için SOS sinyali, tüketiciler telefonda hangilerini ne kadar vakit geçirebileceğini öğrenme gibi birçok hizmet de sunuluyor.

Türkçe seçenekler de yer veren uygulama, App Store ve Play Store’dan indirilebiliyor. ücretsiz indirme olsa da uygulama içi satın alma alımları mevcuttu. Yeni duyuruyla birlikte tüm özelliklerin bir süreliğine Türkiye’deki dosyanın ücretsiz olarak sunulacağı belirtildi.

İLGİLİ HABER

Depremzedelere Yardım İçin Kullanabileceğiniz Birbirinden Faydalı İnternet Siteleri

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.