e
sv

Dünyanın En Popüler Kamera İnceleme Sitesi ‘DPReview’ Kapatılıyor

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Amazon’un yaptığı toplu işten çıkarmalar, dünyanın en popüler kamera inceleme ve forum sitesi DPReview’ın sonunu getirdi. Yapılandırılması, internet anlatımı 10 Nisan’da kapatılacağını duyurulacak.

Dünyanın en büyük işletmelerinden Amazon, 2022-2023 dönemini pek de iyi geçirmiyor. Zira şirket, dünya üzerindeki diğer veriler gibi küçültme yollarına gitti. Bu bağlamda; ocak başında yapılan açıklamalara göre Amazon bünyesinde çalışan 18 bin kişi işe alındı. Bu işten çıkarma, Amazon askerlerin en büyük toplu işten çıkarmaları olarak tarihe geçti. Daha birkaç gün önce yapılmış bir birliğine ise 9 bin kişi daha görevden alınacak.

Tüm bunlar yaşanırken, öğrenim görecekleri 27 bin kişi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İşten bekledikleri insanların bir bölümü, Amazon tarafından kurulan ve dünyanın en popüler kamera inceleme ve forum sitesi olarak bilinen DPİnceleme için uğraştığı ortaya çıktı. Amazon tarafından yapılan resmi birleştirme, internet görüşme de gelecek süreler kapatılacak ifade edildi.

25 yıllık içerik tarihini gömülecek

dpreview kapanıyor

İlk kez 1998 yılında kullanıma sunulan internet sitesi için bilgilendirme son tarihi 10 Nisan. Kullanıcılar, o gün gelene kadar siteye içerik yüklemeye devam edecekler. Ancak 10 Nisan işletme sitesinde yeni içerik yayınlamak mümkün olmayacak.

İLGİLİ HABER

Amazon, 9 Bin Çalışanını Daha İşten Çıkarıyor: Son Zamanlarda Kovalan Çalışan Sayısı 27 Bini Geçecek!

Peki sitedeki içeriklere ne olacak?

DPReview’da yer alan kişilerin geçmişleri, kullanıcıların geçmişlerine kadarki tüm paylaşımlarını 6 Nisan’a kadar indirebilecekleri belirtiyor. Bu başlığın ardından içeriğin indirilmesi mümkün olmayacaktır. Öte yandan, site 10 Nisan’da “kilitlendikten” sonra bir süre tuzla okunur olarak erişime açık kalacak. Yani mevcut içeriklere bir süre daha ulaşılabilecek. Ancak denetimleri süre denetleyicileri, DPReview’a yüklenmiş olan içeriklere ulaşmak mümkün olmayacak. Yani 25 yıllık hazine arşivitarihin tozlu raflarına gömülecek.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.