e
sv

Discord, Liseli Gençlere Odaklanan Sosyal Medya Platformu Gas’i Satın Aldı!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Discord, geçmişte yıl kurdu ve büyük bir hızla popüler olan sosyal ağ Gas’ı satın alacağını duyurdu. Satın almaya ilişkin ayrıntılar açıklanmadı.

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformları arasında yer alan Discord, son dönemlerde popülerleşmeye başlayan sosyal medya platformu Gaz‘i satın alınacağını duyurdu. Satın alma ayarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, Gas’in mevcut konumunun korunacağı ve bağımsız bir platform olarak hizmet vermeye devam edeceği belirtildi.

“Her zaman kimse kendini yabancı gibi hissetmediği bir dünya yaratmak için çalışmak ve bu vizyonu gerçekleştirmek için bir sonraki adımımız olarak Gas’ı Discord topluluğuna dahil olmak üzere heyecanları önlemek.” ifadelerine yer verilen resmi olarak kabul etmek, detaylara girildi.

Peki Gas tam olarak neler sunuyor?

Gaz

Gas, oldukça yeni bir sosyal medya platformu. 2022 yılında hizmet vermeye başlayan platform, bu kısa ömründe 7 milyondan fazla kullanıcı tarafından indirildi. Uygulama, bugüne kadar yaklaşık 7 milyon dolar para kazandı. Gas’ı duymazsanız, çok yakında duyacağınıza eminiz.

Gaz ile organlarına iltifat edebiliyorsunuz!

Anonim olarak fabrikasyon Gas, daha çok lise öğrencilerine yönelik bir uygulama. Platforma üye olduğunda, okul seçimini yapan kullanıcı, okuldaki arkadaşlarıyla ilgili anketler oluşturup, bunları yanıtlayabiliyor. Örneğin bir ankette “en güzel gülüşlere sahip olan erkek öğrenci” Seçilen kişi, daha sonra bu unvana sahip olduğunu gördüğü bir bildirimde yer alıyor. Ancak kimlerin kime oy verdiği görüntüler.

Çiçeği burnunda uygulaması, ilk çağlarda insan ticaret iddialarına konu oldu!

gaz sosyal medya

Gas, bundan birkaç ay önce garip bir iddia ile geldi. ABD’de bir lise öğrencisi, diğer arkadaşlarına bir uyarıda bulundu ve Gas’in aslında insan ticareti için biriktirdikleri ileri sürdü. Bu bölümler korkan liseli öğrenciler, uygulama büyük bir hızla ilerlediler. Hatta platform CEO’su Nikita Bier, yaşananlar nedeniyle ölüm tehditleri geldiğini bile söyledi. Oysa ki bu iddialar gerçeği yansıtmıyordu…

İLGİLİ HABER

Discord, Herkesin Para Kazanabileceği ‘Abonelik’ Özelliğini Duyurdu

:
https://techcrunch.com/2023/01/17/discord-acquires-gas-a-compliments-based-social-media-app-for-teens/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.