e
sv

Dead Rising Dia De Los Muertos oynanış videosu sızdı Dead Rising Dia De Los Muertos, iptal olmuştu.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Dead Rising Dia De Los Muertos oynanış görüntüsünün gezinme geçişleri geçmişte meydana geldi. Sızıntıları ilk keşfeden, doğrulanmış bir Reddit üyesi olan Doğrulanmış oldu. Sızdırılan videolar halka açık bir portföyden geliyor. Beklenmedik bir şekilde, bu portföy Capcom Vancouver’ın eski bir çalışanına ait. Bu kişi web sitesi Dead Rising Dia De Los Muertos için Teknik Seviye Tasarımcısı olarak yer alıyor.

Kaynak, gezginin her yerinde çok sayıda zombi olduğunu, ancak orada başka yaratıklar da olduğunu iddia ediyor. Ayrıca, bölgeye baskın yapılması gereken başka çete kaleleri de varmış. Her şeyin sonucu bir patron savaşı olacak. El Guapo Patron Savaşı, henüz çok erken hareket ederken elektrik akımlarını ateşleyebilen metalik bir kolu olan bir görünüme sahip olmasını sağlayacaktı. Heritage oteli, Barrio mahallesi ve Barrio köyü videolarının sızdırıldığı üç yer daha. Dead Rising Dia De Los Muertos oynanış videoları bu kadardı. Şimdi, başka sıradaki tavsiyelerimiz var.

Şu anda, hep VPN yazıları metinleri gibi görünüyoruz. Ancak, içeriğin birçok başlığında yazı mevcut. Örneğin, En iyi hile uygulaması rehber yazımız da var. Bu yazımızda da, hile yapmak isteyen oyuncular için birçok hile yazılımı mevcut. sonra, 2022 yılının en iyi 20 oyunu seçim yaptık. Bu seçimlerimizi de sizlerle paylaştık. yayını, birçok başlıkta oyun önerdiğimiz yazımız da var. Şimdi, en iyi oyunlar Rehber yazımızda, birçok ana başlıkta oyun hattı var. Dilediğiniz türde oyun yazısını bulmanız mümkün.

Web sitesinde, traversal spor salonunun bir videosu da mevcut. Burası, oyunun bileşenlerinin önceden hazırlanmış bir çapraz geçiş kurulumlarını almak ve mevcut olan birçok çapraz geçiş düğümü türü hakkında bilgi edinmek için gidebilecekleri bir yer. Sızıntı ayrıca Dead Rising Dia De Los Muertos’un içerebileceği aşama çeşitlilara da bir göz atmamızı sağlıyor. Bu seviyelerin her yerinde farklı türde görevler ve dövüşler vardı. Ayrıca, “El Guapo” boss dövüşlerinin seansları yapılır.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.