e
sv

CSGO Ranks – Rütbeler Oyundaki rütbeler hakkında bilgi edinmek istiyorsanız, doğru yerdesiniz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Steam’in en popüler oyunlarından biri olan CS:GO oyununda hangi rütbeler yer alıyor bu yazımızda CSGO ranks hareketleriz. Oyuna yeni başlamış olabilirsiniz ve henüz CS:GO’da hangi rütbelerin olduğunu bilmiyorsunuz. CS:GO’da rütbe atlamak çok kanser bir olaydır çünkü ne zaman atlayacağınızı bir türlü bilemezsin, üst üste maçlar kazanıp bir süre sonra rütbe atabilirsiniz ama 1 maç kaybedip rütbede düşebilirsiniz bu yüzden CS:GO rütbe sistemi oldukça karışık. Rütbe atlamak istiyorsanız çok çalışın ve oyununu en iyi şekilde oynayıp kazanmaya odaklanın. Bu arada CS:GO Bıçak kodu yazımıza da göz atabilirsiniz. gelin şimdi CSGO rütbeleri – rütbeler bakalım.

Ama eksik bir şey vardı oyuncular oyununu oynadıklarında karşıdaki adam çok güçlü olabiliyordu. Ancak, siz oynayan oyuncu pek de güçlü olamıyordunuz. Sonra, bunun üzerine kafa yoran Valve bir çözüm yolu buldu. Bu sayede, artık oyuncular kendi deneyimlerinde oyuncular ile oynuyorlardı. Yine, bu sayede CS:GO artık günümüzde çok oynanan oyunlara ulaşmaya başladı.

Source motorlarıyla bambaşka bir boyutlu olan oyun pek sevilmedi. Ondan sonra bunu gören Valve, CS oyununun tümünü kesmişti. Ta ki son hamlesini yapana kadar. CS ekibi birleşerek tekrardan bir oyun yapmaya devam ediyor. Ve şimdi bilgisayar düzeyinde kalkamadığımız CS:GO oyunları oluşturduk. Oyun ilk çalıştırma çok sevilmedi. Ondan sonra bunu düşünen Valve bir hamle daha yaptı. Topluluk Pazarı, oyuncuların belirli bir ücret karşılığında kasalarını değerli silah desenlerini ortaya çıkarma ve CS:GO oyunu bir anda patlak verdi. CSGO Ranks – Rütbeler yazımızı bitirmeden, birkaç detayı daha gösterelim.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.