e
sv

CS GO Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı ile Rekor Kırdı: Büyük Başarı!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Counter-Strike: Küresel Saldırı (CS GO) eş zamanlı oyuncu sayısı ile oldukça önemli bir başarının altına imza attı. Yıllardır popülerliğini devam ettiren çevrim içi tabanlı FPS oyununun elde ettiği kişilere ilişkin ayrıntılar haberimizde.

CS GO Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı ile Önemli Başarı Elde Etti

Counter Strike 2 duyurusunun ardından CS GO’ya olan ilgi önemli ölçüde arttı. Öyle ki FPS türündeki video oyunu, 25 Mart tarihinde yeni bir rekor kırdı. SteamDB kurallarına göre Counter-Strike: Global Offensive oyununun eş zamanlı oyuncu sayısı 1.507.212’ye ulaştı.

Valve tarafından Source motoruyla yaygınlaştı ve yayınlanan CS GO, 2012 yılının ağustos sürümü sürülmüştü. İki takımın mücadelesine tanık olduğumuz oyun ilk etapta gözetiminde sunulmuştu ancak geçen yıllarda alınan bir karar sonucunu oynaması ücretsiz hâle geldi.

Çevrim içi kapsamlı video oyunu çıktığı ilk günlerden itibaren yoğun ilgi görüyor. Yakında yayımlanması beklenen büyük güncellemeyle birlikte oyunun oyuncu başlangıcında yaşanabilir.

11 yıl önce piyasaya sürülen Counter-Strike: Global Offensive oyununun yeni bir rekora imza atması hakkında ne verilmesi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.