e
sv

CS: GO bunny kodu – Bunny hop nasıl yapılır? CS: GO'da bunny hop yapamıyorum diyenler için bunny hop kodlarını ve hızlandırma kodlarını paylaştık.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Çoğu CS: GİT oyuncu oyundaki en hızlı hareket ettikleri bir bıçakları ile dolaştıkları bir olduğunu sanır. Bu teorik olarak doğru olsa da bunny hop yaparak daha da hızlı hareket edin. Counter-Strike’ın ilk zamanlarından beri hızlı ve sessiz hareket tek yolu tavşan zıplamasıydı ancak Valve oyun mekaniğinde bugüne kadar birçok yere gitti. Bu rehberimizde sizlere CS: GO bunny hop kodu ve nasıl geçtiği hakkında bilgi anlatımı.

Bunlar manuel olarak ücret aralıkları ile tavşan atlamanız için gereken kodlardır. Eğer otomatik bunny hop yapmak istiyorsanız şu yolu izlemelisiniz:

Bir günde bunny hop yapmaya başlamanızı sanmak için yeterince tecrübeye sahip olmanız mümkün. Bazen yaptığınızı düşünürseniz ancak başarılı olamazsınız. Sizi dışarıdan gözetleyen biri yoksa bunu sanmanız gayet doğal. Bu durumdaki değerlerinizi kontrol etmek için oyundaki istatistiklere ihtiyacınız olacak. Aşağıdaki bilgiler otomatik yürütme dosyanıza veya konsola dahil olmak üzere hareket hızınızı takip etme haklarını korumak.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.