e
sv

CS GO aim hack kodu – CS GO aim hilesi nasıl etkinleştirilir? CS GO aim hack kodu etkinleştirmeyi arıyor ve wallhack ile nasıl kullanılacağı konusunu merak ediyorsanız rehberimize göz atabilirsiniz.

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

CS GO aim hack kodu ve wallhack en kodu çok merak edilen konuların başında geliyor. Bu hile kodlarını aktifleştirmek oldukça basit ve kolay bir işlemdir. Aim hack ve wallhack kodları, oyunculara eşsiz güçler veriyor. Wallhack X-ışışını edasıyla listeler duvar arkasını görmenizi etkinleştirerek düşmanları duvarlardan görmenizi sağlayacak kafanıza ve aim hack kodu sayesinde onlardan vuruşlarla öldürebileceksiniz. Tabii ki genel sunucularda bu kodlar yasak ve çalışmaz. Ancak özel veya halka açık bir lobide yasaklanma veya engellenmeden kesinlikle istemediğiniz kadar eğlenebilirsiniz.

Wallhaki “r_drawothermodels 1”yazıcı konsola açık devre dışı bırakabilirsiniz.

Ayrıca, dilerseniz PUBG oyunu nicki yazımıza da göz gezdirebilirsiniz. tabii ki dünyanın en zor oyunu nedir, merak ifadesi, bununla ilgili de bir yazımız mevcut. aynı zamanda, CS 1.6 hileleri de var korkular. GTA 5 hileleri, GTA 4 hileleri, GTA San Andreas hileleri ve GTA Vice City hileleri de, göz gezdirmek isteyebileceğiniz yazılarımız arasında bulunuyor. Ayrıca, Minecraft APK son sürüm ile ilgili de bir yazımız mevcut. Bu tarz yazılar ve çok daha fazlası, sitemizin üzerinde bolca bulabilirsiniz. Ayrıca, sadece hileler tarzı yazılar değil, aynı zamanda rehberler ve incelemeler de yayımlamaktayız. Diğer yazılarımıza da göz gezdirmenizi kesinlikle tavsiye ederiz.

CS GO’da konsol kontrolünde aim hack kodlamasına önderlik ettikten sonra düşmanın olduğu yöne bir yere ateş yakmak yeterlidir. Mermi elbet oyuncunun başına denk gelecektir. Çok sayıda nişan odası hile çalışması mümkün.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.