e
sv

Counter-Strike 2 Tanıtıldı: İşte Yenilikler

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Kapakbugün yaptığı açıklamayla birlikte Counter-Strike 2’yi canlandıran. YouTube kanalı üzerinden içeriklerde bulunan videolarda yeni oyunda gelecek yenilikler, üç kısa video ile gösteriliyor.

Kaynak 2 oyun motorunu kullanan Counter-Strike 2, yeni bir oyun olmaktan çıkan Counter-Strike: Global Offensive’in eksik boyutunun içeriğini içeriyor. Valve, bu oyunu eski oyunun parçası ve sistemi tümden bir yeniden bakış olarak ele alıyor.

2023 yazında oynanması beklenen değişiklikler, özellikle haritalar, tik değeri ve sis efektinin yeniden izolasyonunu içerir.

İşte Counter-Strike 2 Oynanış Görüntüleri

Counter-Strike 2’nin özellikle bilgilerini arenayı değiştirecek yeniliklerinden biri, çok daha gerçekçi sis görüntüsü oluşturabilmesi olacak. Sis bombalarıyla ve patlamalarla gerçekleşen sis efekti, artık ışıkla da gerçekçi bir şekilde çatışmalara girebilecek. Aynı zamanda konumlarından bağımsız olmak üzere tüm oyuncular aynı sis efektini görecek.

Sis efekti, yeni güncelleme sayesinde çalıştırmaya bağlı olarak değişikliği gösterir. Yani kapalı alanlar ve açık alanlar sisin yayılımı birbirinden farklı olacak. Valve, bu değişikliğin oynanışını büyük ölçüde çeşitlendireceğini iddia ediyor.

Gelecek yaz gelmesi beklenen Counter-Strike 2’yle birlikte Valve, kökten bir değişikliğe gitmek yerine klasik haritaları yeniden düzenleyerek kaplamalardaki hız oranlarının ve ışıklandırmaların artıracağını söylüyor.

Source 2 oyun motoruyla yeniden düzenlenecek olan eski haritalar ve yeni eklenecek haritalarla birlikte oynanış çeşitlendirilirken klasik Counter-Strike heyecanını koruyacak.

Counter-Strike: Global Offensive’i geride bırakan oyuncular, özellikle FPS düşmelerinden veya farede tuşa tıklamasına rağmen oyunun bunu geç değerlendirmesinden şikayetçi olmaya başlar. Artık Counter-Strike 2 ile birlikte bu durum minimum düzeye çekilecek.

Halihazırda oyun var olak tick değerlerinin daha da küçük değerlere bölünerek büyüyeceği sayesinde artık oyuncu ile oyun arasındaki iletişim kesintili değil, süreğen bir akışla sağlanacak. Bu sayede milisaniyelerin bile büyük farklar yaratan oyunu çok daha doğru geri dönüşler almak mümkün olacak.

CS GO FPS Arttırma Nasıl Yapılır?
OYUN

CS GO FPS Arttırma Nasıl Yapılır?

Saniyedeki kare sayısı (Frame per saniye) her yürüyen boyunca boyunca bir oyun özelliklerine sahip olmak için çok büyük bir parçacıklara sahiptir.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.