e
sv

ChatGPT İçin Ücretli Abonelik Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Sunduğu Özellikler (Ne Güzel Beleşe Kullanıyorduk)

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

OpenAI, ChatGPT için büyütme ayırma hizmetini duyurdu. Peki genişleme, ücretsiz kullanıma göre neler sunuyor? Fiyatı ne kadar?

OpenAI’ın ilk günden yüz binlerce kişinin ulaştığı popüler sohbet botu ChatGPT, beklenen haberle buluşturuldu. Bugüne kadar ücretsiz olarak gönderme yapay zeka, artık daha fazla imkan isteyenlere yağlı olacak.

OpenAI, aylık 20 dolar ücretle satın alınabilecek”ChatGPT Artı” hizmetini duyurdu. ChatGPT’nin indirme sürümü, ücretsiz sürüm kullananlara göre şimdilik bölümlerine sahip yerleşim birimleri sahip olacak.

Ücretli ChatGPT neler sunuyor?

chatgpt

ChatGPT Plus aboneleri, sohbet botuna erişmek için özellikle yoğun içerdiği çalıştırma erişimi sahip olacak. Yani ChatGPT’ye gitmemeye çalışmayan hatalar veya bekleme listesi tarihe karışacak.

ChatGPT Plus’ın sunacağı bir diğer avantaj ise daha hızlı tepki süresi olacak. Kullanıcılar, bu sayede sordukları sorular için daha hızlı cevap alabilecek.

Son olarak uzantılar, ChatGPT’ye gelecek yeni programlama ve geliştirmelere erken erişim verecek.

Ücretli ChatGPT ne zaman çıkıyor?

ChatGPT Artı, şimdilik yalnızca Amerika Birleşik resim’lerindeki kullanıcılar için Kullanılabilir olacak. Ücretli aboneliği isteyenler, bir bekleme süresine kaydolacak ve önümüzdeki haftalar boyunca aboneliği davet yoluyla alabilecek.

Ücretsiz ChatGPT devam edecek mi?

ChatGPT’nin ücretsiz sürümünü dünya çapında yürütmeye devam edecek. OpenAI, kısıtlama aboneliğinin ücretsiz sürümünün daha fazla kulanıcıya geçmesine yardımcı olacağını da belirtti. Yani buradan elde edilen gelir ChatGPT ile sürdürebilir, ücretsiz olarak gidebilir. Tabii ne kadar süre, bu henüz net değil.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.