e
sv

Call of Duty Oyunları Nintendo Switch’te Nasıl Çalışacak? Microsoft Açıkladı!

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

MicrosoftBirleşik Krallık Ticaret ve Piyasalar Kurumu’na (CMA) bir dosyada Görev çağrısı oyunlarını Nintendo Anahtarı‘te nasıl çalıştırabileceğini düşüncelerine ilişkin bazı ayrıntılar paylaştı.

Geçen ay Microsoft, Activision Blizzard’ı satın alma teklifinin gerçekleşmesi hâlinde Call of Duty oyunlarını Nintendo oyuncularına Xbox’ta olduğu gibi “tam özellik ve içerik tüketimi” ile sunmak için 10 yılı bitiren bir anlaşma imzaladı. CMA işletmesinde Microsoft, Call of Duty oyunlarını Switch’e ulaştırmanın mümkün olmasının savunmak için iki ana inişe değiniyor:

  • Microsoft, Warzone’un tahakkukundan yararlanma, Switch’in 2017’deki lansmanından önce 2015’te piyasaya sürülen Xbox One ve PC GPU’ları da dahil olmak üzere “çok çeşitli donanım cihazlarında çalışacak şekilde optimize edileceğini” söylüyor.
  • Microsoft ayrıca Activision’ın “mevcut donanım özelliklerine göre oyun performansı optimize etme konusunda uzun bir geçmiş” olduğunu ve Apex Legends, Doom Eternal ve Fortnite gibi grafiksel olarak yoğun oyunların Switch’te çalışmasını sağlayan, özetn Call of Duty için kullanılabileceğinden “emin” olduğunu söylüyor.

Call of Duty Oyunları Nintendo Switch'te Nasıl Çalışacak?  Microsoft Açıkladı!

Switch’te Call of Duty Oyunlarının Grafik Kalitesi Nasıl Olacak?

Fortnite’ı Switch’te oynuyorsanız, muhtemelen yeni konsollarda ve PC donanımında bulunduklarından çok daha kötü niyetli ortamları barındırıyor ancak genel olarak oldukça iyi bir deneyim sağlıyor. Call of Duty oyunlarının da konsol ve PC’deki kadar iyi görünmeseler de oynanabileceği aşağıkâr gibi görünüyor.

sony, yakın zamanda Microsoft’un PlayStation için Call of Duty’yi sabote edeceğine dair endişelerini dile getirebileceğini bu satın almaya bariz bir şekilde karşı çıktı. Microsoft ayrıca Sony’ye Call of Duty için 10 yıllık bir anlaşma teklif etti ancak Sony bu anlaşmayı taraftı.

Call of Duty Oyunları Steam'e Eklendi: Oyunlarda %50'ye Varan İndirimler Var
OYUN

Call of Duty Oyunları Steam’e Eklendi: Oyunlarda %50’ye Varan İndirimler Var

Call of Duty: Modern Warfare II’nin ardından diğer COD oyunları da yavaş yavaş Steam veritabanında almaya başladı.

Microsoft ve Nintendo Beklenen Anlaşmasını İmzaladı!
OYUN

Microsoft ve Nintendo Beklenen Anlaşmasını İmzaladı!

Microsoft Başkanı Brad Smith, şirket satın alındıktan sonra Call of Duty de dahil olmak üzere Xbox oyunlarını Nintendo oyuncularına sunmak için 10 yıllık bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.