e
sv

Call of Duty: Modern Warfare III’ün Yeni Oynanış Videosu Paylaşıldı

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Geçtiğimiz günlerde Call of Duty: Modern Warfare III’ün çıkış tarihi açıklandı. Oyunun yakın zamanda çıkacak haritaları hakkında da yeni bilgiler edindik. Şimdi ise çok heyecan verici bir gelişme yaşandı. Activision tarafından Call of Duty: Modern Savaş IIIyeni oynanış videosu yayınlanan.

CoD: Modern Warfare 3 Oynanış Videosu Ne Sunuyor?

Gördüğünüz gibi videoda oyunun hikayesi ve karakterleri hakkında pek çok bilgiye ulaşabiliyoruz. Videoya baktığımızda Call of Duty: Modern Warfare III isimli oyunun oldukça başarılı bir atmosfere sahip olacağını görüyoruz. Söz konusu oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

9 dakika 8 saniye uzunluğundaki videonun izlenme sayısı kısa sürede 228 bine ulaştı. Binlerce yorum alan video heyecanı artırdı. Peki Call of Duty: Modern Warfare 3 ne zaman çıkacak?

Call of Duty Modern Warfare 3 Çıkış Tarihi

Duyurulduğu ilk günden bu yana birçok oyuncu tarafından merakla beklenen CoD: Modern Warfare 3, 10 Kasım 2023 tarihinde çıkacak. Call of Duty: Modern Warfare III, 2022 yılında çıkan Modern Warfare II’nin devamı niteliğinde olacak. Modern Warfare serisinde bir ilk olan oyunda Zombies modunu da göreceğiz.

Call of Duty serisi oyunları Yakın zamanda listeye katılmaya hazırlanan Modern Warfare III hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.