e
sv

Call of Duty: Mobile Kaldırılabilir: Nedeni O Kadar da Kötü Değil

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Microsoft’un İngiltere’de rekabet uygulamalarına yönelik bir rapor olan Call of Duty: Mobile ile ilgili dikkat çekici bir detay içeriyor. Rapora göre Call of Duty: Mobile, Call of Duty: Warzone Mobile çıktıktan sonra kaldırılacak.

Bundan aylar önce sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Görev Çağrısı: Warzone Mobil‘ın duyurulduğun bahsetmiştik. Edinilen bilgilere göre bu yeni mobil oyun, 2023’ün son dönemlerine doğru sürülecekti. Gelen son bilgiler, Call of Duty: Warzone Mobile’ın Call of Duty: Mobile’ın sonunu getirmesini Önüne seriyor.

Video oyun dünyasının sonuna kadar takip eden okurlarımız bilir; Microsoft bir zamanlar Call of Duty çalışan geliştiricisi olan Activision’ı 68,7 milyar dolar gibi tasarruflu bir bütçe ile satın almaya çalışıyor. sony ise bu karara karşı çıkıyor ve Call of Duty’nin Xbox’a özel olma olasılığı nedeniyle satışı durdurmaya çalışıyor. İşte Microsoft, Sony ile yaşadığı gerilim kapsamında İngiltere’deki bir rekabet durumuna bir rapor gönderdi. Bu raporda, Call of Duty: Mobile’ın akıbeti ile ilgili de açıklama yapılıyordu.

Call of Duty: Mobile, Call of Duty: Warzone Mobile piyasaya sürüldükten sonra piyasadan kaldırılacak!

Görev Çağrısı: Mobil

Microsoft’un oluşturduğu rapora göre 2023’ün sonuna doğru piyasaya sürülmesi beklenen Call of Duty: Warzone Mobile, Call of Duty: Mobile’ın sonunu getirecek. eski oyun, bireylerin biçimlerinden mobil oyun tutkunları için erişilemez hale getirilecek. Microsoft’un raporunda, bu kararının sadece Çin’de gerçekleşemeyecek belirtiyor.

İLGİLİ HABER

Sony, Microsoft’un Call of Duty’yi Bilerek Bozacağını Düşünüyor: Hatta PlayStation’a Bile Sabotaj Düzenleyebilir!

Call of Duty: Mobile, oyundan bağımsız olarak kendi sezonlarını içeriyor. Call of Duty: Warzone Mobile’daki amaç ise ilerlemeyi PC ve konsollar ile birleştirmek. Aslında bunun gerçek olması halinde Call of Duty: Mobile’a zaten otomatik olarak ihtiyaç kalmamış olacak. Bu yüzden çözme kararının pek de şaşırtıcı değil rahatlıkla yapabilir.

:
https://www.gamesradar.com/call-of-duty-mobile-expected-to-be-phased-out-over-time-once-warzone-mobile-releases/

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.