e
sv

Blizzard’tan Xbox Game Pass Kullanıcılarını Üzen Haber

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

En sevilen oyun serilerinden olan Şeytan, yıllar sonra sonunda bir devam oyununa kavuşuyor. Ünlü serin üreticisi kar fırtınasısıradaki büyük tahminler olan Diablo 4 için açık beta barındırmış durumda. Ancak sevilen oyun koleksiyonundan bu sefer hayranları üzen bir açıklama geldi.

17-19 Mart tarihlerinde ön sipariş veren kullanıcılar açık beta testine katılabileceği Diablo 4Blizzard’ın açıklamalarına göre en yakın bir zamanda Xbox Game Pass’e gelmeyecek.


Blizzard'tan Xbox Game Pass Kullanıcılarını Üzen Haber

Blizzard: “Diablo 4’ün Xbox Game Pass’e Gelmesi Planlarımız Arasında Yok!”

Uzun yıllar süren geliştirme deneyimlerinden sonra nihayet bu sene içinde çıkış yapması bekleniyor Diablo 4ün Xbox Game Pass kütüphanesine dahil desteği iddia edilmişti. Bu iddianın arkasında tabii ki yakın zamanda Microsoft’un Activision-Blizzard’ı satın almış olması yatıyor. Ancak oyuncular en kısa süre içinde Xbox Game Pass ile Diablo 4 keyfi için beklemek zorundadır.

Şu an organizasyonun başındaki isim olarak yazılan oyun yapımcıları Rod Fergussonhayranlardan gelen sorulara yanıt olarak, “Diablo 4’ün Game Pass’e gelip gelmeyeceği hakkında sorular sorulmalıdır. Bilmenizi isterim ki böyle bir durum şu an için planlarımız arasında yok.” dedi.

Rod Fergusson’un Xbox Game Pass’e kırmızı ışık yakması, oyunun hiçbir zaman kütüphaneye eklenmeyeceği içerikler bulunmuyor. İlerleyen süreçte oyunun çıkış dönemlerinden sonra kütüphaneye eklendiğini görebilirsiniz. Ancak Microsoft’un son aylardaki en dikkat çekici “Çıktığı gibi Game Pass’te” sloganını ne yazık ki Diablo 4 için duyamayacağınız gibi görünüyor.

Diablo 4 Açık Beta Sistem Gereksinimleri Belli Oldu
OYUN

Diablo 4 Açık Beta Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Blizzard, Diablo 4’ün açık betası için resmî PC sistemini açıkladı. Özellikle Diablo serisi hayranlarının merakla beklediği açık beta 24 Mart’ta herkese açık olacak.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.