e
sv

Bir Kez Girdikten Sonra Müptelası Olacağınız 14 İnternet Sitesi

avatar

OyunHaberleri

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

İnternet, sayısız mecraya ev sahipliği yapıyor. Ancak bazı var ki bir kez kullandığınızda bir daha unutamayacağınız türlerden.

Akıllı telefon ve internete erişim artık pek çoğumuz için bir lüks değil. Ancak özellikle de interneti kaliteli bir şekilde kullanmaksosyal medyadan vakit bulamayan kullanıcılar için oldukça lüks bir durum.

Aslında büyük bir bütünlüklerden oluşan öyle kaliteli internet siteleri var ki bu sitelere giriş çıktıktan sonra interneti gerçekten de ne kadar verimli verimliliğinizi anlayacaksınız.

“Coqui”yi kullanarak sesinizi İngilizceye çevirebilirsiniz.

coqui

Yapay zeka destekli internet sitesi, konuşmanızı kaydınıip İngilizceye çeviriyor. Sesinizin nasıl kullanıldığını de seçebiliyorsunuz.

Coqui’ye ulaşmak isterseniz, buradaki evini kullanabilirsiniz.

Radyoooooo, yıllara ve kaynakları görerek müzik dinlemenize imkan verebilir.

radyoooooo

Oldukça eğlenceli bir deneyime sahip olan internet sitesi, 1900’lü yıllardan Bugüne dek 10’ar yıllık periyotlarla, dönem popüler müziklerine hizmet veriyor.

radyoooooo’ya buradaki bağlantı yoluyla ulaşım.

Doğal yaşam meraklıları buraya: Ocearch isimli internet sitesi, takip cihazı takılmış köpek balıkları ile caretta caretta’ların hayatlarını takip etmelerini sağlıyor.

ocearch

Deniz canlılarının hatları ve bu canlıların kaç yaşında oldukları gibi özellikler de kullanılabilir.

Ocearch’e buradaki bağlantı yoluyla ulaşım.

İnternette kurtuluşu sağlamak çok zor. Bir e-posta adresi veya telefon numarası daha önce sızdırılıp sızdırılmadığını öğrenmek istiyorsanız “Pwned mi?” tam sizin için!

kandırıldım mı?

Son derece basit bir yürütmeye sahip olan internet sitesine e-posta adresi veya birlikte girdiğinizde, şifresi ifşa olmuş veya hacklenmiş hesapları görün.

Kandırıldım mı?’e buradaki bağlantı yoluyla ulaşım.

Günümüz dünya siyasi haritasını bilebilirsiniz. Peki ya MÖ 3200 yılını? “GeaCron” isimli internet uygulamaları kullanarak MÖ 3200’li yıllara yönelen, dünya siyasi haritasının yıllar boyunca nasıl etkilediğini.

geakron

Coğrafya ve tarih meraklıları, bu internet sitesinde dolaşırken geçmişte nasıl geçti anlamayacaklar.

GeoCron’a buradaki bağlantı yoluyla ulaşım.

Gelecekteki kendinizden bir mesaj almak istemez misiniz? İçeriği ne olursa olsun, yıllar sonra karşılaştığınızda belki mutlu olacak, belki üzecek, belki gurur verecek bir mesaj. FutureMe’yi kullanarak 10 yıl sonra için size özel bir e-posta yazabilirsiniz.

gelecekteki ben

Yapmanız gereken tek şey, içmek şeyler yazmak ve saat seçimi. e-posta adresi ve telefon numarası gittikten sonra bir şey kalmıyor. Seçtiğiniz anda, kendinize yazdığınız bir e-posta alacaksınız.

FutureMe’ye buradaki bağlantı yoluyla ulaşım.

Vakit geçirecek bir şey mi benim için? PCjs Machines adlı internet uygulamaları kullanarak eski tablet sistemlerini ve Wolfenstein 3D gibi tarihin en eski oyunlarını internet tarayıcınızda kullanabilirsiniz.

pcjs makineleri

Bu siteyi kullanarak eski bir hesap makinesini bile çalıştırabileceğinizi söyleyelim.

PCjs Machines’e buradaki bağlantı yoluyla ulaşım.

Gündelik hayatta kalma bakımı gerek yapmak kullanmak güzel görünmek için her türlü ürün tasarrufu. EWG Skin Deep isimli internet sitesi, makyaj malzemesi ve krem ​​gibi gözlemleyerek inceleyip, zararlı madde olup olmadığını incelemenizi sağlar.

EWG'nin Cilt Derinliği

Sadece kısıtlama için değil, bebeğiniz için kullandığınız şampuan veya krem ​​gibi ürünler için sorgulama yapabilirsiniz.

EWG Skin Deep’e buradaki bağlantı yoluyla ulaşım.

Kısa süreli e-posta gönderme ihtiyacı olduğunu varsayalım. “10 Minute Mail” isimli internet sitesi kullanarak sahte bir internet sitesi oluşturabilirsiniz.

10 dakikalık posta

Sadece 10 dakikasına kullanabileceğiniz e-posta hesapları oluşturabileceğiniz internet sitesi, bu 10 değerlendirme sürecinde gelen e-postaları görmenizi de sağlıyor.

10 Dakikalık Mail’e buradaki bağlantı yoluyla ulaşım.

Gitmek istediğiniz bir yer var ancak şartlar nedeniyle gidemiyor musunuz? “AirPano” ile dünyanın dört bir yanını 360 derecelik fotoğraf ve videolar ile dolaşabilirsiniz.

hava panosu

Görüntülerin ultra yüksek ağırlıkta olması ise hizmetin başka bir avantajı.

AirPano’ya buradaki bağlantı yoluyla ulaşım.

Dolabınızda hangi malzemeleri olduğunu biliyor ancak akşam yemeğinin adını bir türlü koyamıyor musunuz? “Evdekilerle”yi kullanarak Türk mutfağına uygun yemek önerilerini alabilirsiniz.

evdekilerle

Aslına bakarsak Evdekilerle gibi sayısız internet sitesi var. Bu siteyi sağlamayı sağlayan şey, Türk usulü yemekler için öneriyor oluşumu. Farklı ülkelerdeki benzer sitelerde kullandığınızda menemen gibi tavsiyeler alamıyorsunuz.

Evdekilerlesen buradaki bağlantı yoluyla ulaşım.

Az önceki yıllarda sonraki kendimize mail göndereceğimiz bir siteden bahsetmiştik. Bu kez de ölümümüzden sonra sevdiklerimize bırakacağımız bir hizmetten bahsedelim: “WeExpire”

süremiz doldu

Öldükten sonra okumayı istediğiniz bir mesaj yazın ve bu mesajı QR olarak dönüştürün. Daha sonra da bir e-posta adresini girin ve hareket süresini belirler. Sevdiklerinizle paylaştığınız bu QR kodu açıldığında istendiğinde e-posta adresinize bir bildirim gidecek. Bu bildirimi kalıcılığınız süre boyunca açmazsanız, sistem ölümlerinizi kabul edecek ve yazdığınız mesajın açılışını sağlayacak.

WeExpire’a buradaki bağlantı yoluyla ulaşım.

Futbolu yaşıyor ve futboldan kopmak istemiyor, Haxball isimli internet sitesi üzerinden çevrim içi maçlara katılabilirsiniz

,haxball

Oyunun gelişmiş bir yapısı yok ancak vakit harcamak için birebir.

Haxball’a buradaki bağlantı yoluyla ulaşım.

İster odanızda olun isterseniz işletmenizde. Ortamın ambiyansını değiştirmek istediğinizde “Mynoise”ı tercih edebilirsiniz. Devasa bir arşiv içeren internet sitesi, arka planda benzersiz sesleri çalmasını sağlıyor.

ses

Sitenin arşivleri o kadar geniş ki aranan bir arka plan sesini bulamama yayınız yok.

Mynoise’a buradaki bağlantı yoluyla ulaşım.

Sizler de sevdikleriniz ve sevdikleriniz internet sitelerini yorumda önerebilirsiniz.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.